Yesimdursun Kızlar bat 2 artımed marka yaptığım an belirmeye başladı reglim geciksin yaparım dedim de dayanamadım kasık ağrım çoktu mide bulantılarım birde kan vermedim henüz de var mıdır acaba çok heyecanlandım
GezenTavuk_2 Yesimdursun Görünür de var duruyor aşkım ama bu marka çok yalancı pozitif verdiğini duydum ve bana da verdi en iyisi her zaman kan vermek veyahut artımed days doctor harici testler denemek🥰 inşallah hamilesindir
Masalceylan Yesimdursun cnm var gibi ama kan ver bence yada başka bi testle dene bendede çok kes pozitif çıkardı ama kanda negatifti
Sydaglsen Yesimdursun başka marka bi testi tekrar yapın bu markadan hep hayalet çizgi çıkıyor insanın umutlarıyla oynuyolar. Arkadaşım 3 test yaptı bundan bilmeyerek hepsinde böyle çizgi çıktı maalesef gebelik yok.
Akseec Bu marka hep boyle hayalet cizgi cikarip yalanci pozitif veriyor. Baska marka testle teyit edin derim🌸
Yesimdursun GezenTavuk_2 bende çok duydum elimde bu vardı kuzum yarın başka marka ile tekrar deneyeceğim teşekkür ederim inşallah 💞💞
Yesimdursun Gcam08 benim de öyledir inşallah bu markanın ovulasyon testini kullandım onunla kaldım kalmışsam da yani umarım yalancı pozitiflik değildir 🙏🏻