Ebruuuliiiiiii Hayalimilay beni her gören karnın düşmüş dıyor sen komşuna bakma tam göğüs altına elinin 4 parmagını yerleştir oraya oturuyorsa dogum yakın demek oluyor Benm suan tam oturuyor ama gelen gıden yok saglıklıca gelsinler inşallah Benm de 3.300 demişdi ama yanılma cok oluyor.
Kbr12345 Ebruuuliiiiiii evet ilk benim ☺️ aile de hiç yakınlarımda yok herkes büyütmüş felan şuan tecrübesizim
b-bg Ebruuuliiiiiii son 8 inşallah 23 aralıkta doğumu başlatarız dedi doktorum bi aksilik olmazsa sağlıcakla gelsinler 🤲🏼
Ebruuuliiiiiii b-bg hayırlı saglıklıca kavuşun inşallah daha önce gelir suni almak zorunda kalmazsınız
Yasko-y Ebruuuliiiiiii son 9 benimde, hatta dün çatı muayenesi yaptı doktor belki doğumu başlatırız diye ama tık yok 😅
Kubraciftcii Sezeryan için 24.12.24 e gün aldık son 9 🫣 çok heyecanlıyım inşallah öncesinde bir sürpriz yapmaz bebiş benim karnım düştü sanki artık daha rahat hareket edip daha rahat nefes alıyorum
Ceren3421 Kubraciftcii Bizde 26 sına gün aldık ama aklımda hep 4 gün sonra bebek 1 yaşında görünecek endişesi var 😅 Ama ocakta gelecek zamlardan çok tırsıyorum
Hanniballl Hayalimilay benimde son 7 kaynanam diyor daha 15gune ancak dogar benim dunden beri rahmime olan baski atti agri ve sizlama oluyor ayaga kalkinca.. Zaman gecsin sag salim bulusalim insallah 🤭🌸
Sinem0135 Ebruuuliiiiiii ay umarım Canım bende anlamadım 😁kız bebek erken gelir dedıler kandırıldık 😂
Freshmomy Ebruuuliiiiiii kesinlikle heyecanla bekliyoruz minişleri sağlıkla mutlulukla huzurla gelsinler inşallah 🥰