ceren-123 Selcantvsn 33+2 benimde koyulaştı aynı şekilde o pütür pütür görüntü var süt kanalları açıldığı için oluyormuş
Seymalar Selcantvsn aynı şeyler oldu sertleşti ve dolgunlaştı bebelerin karnını doyurmak için onlar da kendilerini hazırlıyor ☺️🤓
ogretmenanne2024 Selcantvsn normal benimkide koyulasmisti doğumdan sonra bebiş emdikçe rengi açılıyor
mahirsmom Selcantvsn ucunda kabarcıklar oldu benim de onun haricinde ne büyüme var ne dolgunluk inşallah bebeğimi emzirebilirim zaten yok denecek kadar dümdüzler 😕
Hulu61 28 hastalığım benimde aynı maalesef bide yer yer göğüs üstümde hamilelik lekeleri gibi kararmalarda oldu 😒
Seymalar Selcantvsn hayır herkeste sertleşecek diye birşey yok ki😊 benim ilk gebeliğimde de o şekilde oldu şimdi ikincide de oldu 3-4 aydan sonra sertleşiyor genel hormonlardan kaynaklı sanırım 😊
Hulu61 Selcantvsn Valla çok beyazım ben boynum da göğsümde koltuk altımda kararmalar oldu göze çarpıyor benimde moralim bozuluyor gördükçe🙄 Doğumdan sonra umarım normale döner
Ecemom_ Selcantvsn anladım ben de 24. Haftadayım da bu durumda karşılaşınca tedirgin olmam en azından doğal bir süreçmiş
Beybyi Benim göğüslerim 15. Haftada dolgunlaşıp ucu kapkara koyu halka oldu gittikce ama ucu çıkıntılı değil henüz göğüslerim ağırlaştı şuan 25. Haftamdayım