Fatmaaaa41 Merhaba insülin direncim 5 ve hamileyim. Benim gibi yüksek olup hamile olanlar var mı? Hamileliğiniz nasıl geçti neler yaptınız ?
Patito__ Fatmaaaa41 yeni doktora gittim bende yeni hamileym endokrine gittim uc dort gun yazdim Sabah ac tok-ogle ac tok-aksam ac tok seklinde ole gittim ve insulin yazdi bana.ve diyet listesi verdi. 15 gun sonra kontrol 3 aylik sekerim duzgun cikti ilac kllandgm icin oyuzdn olcum yapin aclik sekerm de duzgun cikior toklk sekerm vr cnku haatanede anlasilmazdi olcup gtmesydim
aysegull01 Fatmaaaa41 ben yüksek 6.5 şa hamile kaldım şu an 11+2 deyim hamile kalınca açlık tokluk ölçmeye başladım beslenme düzenimi değiştirdim o yüzden çok yüksek cıkmıyo
Miyosss Fatmaaaa41 çok yüksek bi değer değil ki canm. Ama yinede yediğine içtiğine dikkat et. Ben insülin direnci 16 ile hamile kaldım 6 aylık hamileyim şuan direnç 27 ve gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum
Humeyra1 Fatmaaaa41 benimde 5.5ti hamileligimi öğrendiğimde.. diyet ve biraz hareketle 2.1e kadar düştü çok şükür.. 5. Aydan sonra yine yükselme oluyor ama o da doğal bı durummus bebek hızlı büyüme evresine geçtiği için
Fatmaaaa41 Patito__ insülin iğne mi yazdı ? Benim ilaçsız 3 aylık şekerim normal, açlık tokluk şekerim de normal ama insülin direncim yüksek
Patito__ Fatmaaaa41 evet igne yazdi Bnmde normal cikti İnsulin direncin yuksek cikti Evde ac tok olcum yaptm tokluk sekerm yuksek cikti Arada olcun derim. Bana insulin yazdi. Ama bn zten seker direnci olan biriydim ilac kllaniordm.
Gnl54 Korkmayın bende şeker hastasıyım direnci falanda geçmişti tokluk 170 lerdeydi 200 bile oluyordu aclikda 110 altına dusmuyordu insülin kullanmama rağmen ama sağlıklı bir doğum yaptım aşırı ödem olmuştu 30 kilo almıştım bu şekerden dolayi
Ayse0575 Gnl54 bende takip yapıyorum diyet yapıyorum açlığım 103 çıktı en yüksek çok strese giriyorum sizin yazınızı okudum şimdi biraz rahatladım 🥲 ödüm kopuyor bebeğe bi zarar vericek diye
aysegull01 Fatmaaaa41 su ölçüm yapıyoruz dahiliyeye sorduğum da 190 200 arası ilaç başlanır dedi o yüzden kullanmıyorum yüksek çıkmıyor değerlerim
Busssra94 Fatmaaaa41 değerleriniz bence normal benim de insülin direncim var açlığım yüksek çıkıyor. Şeker ölçüm cihazı aldım sürekli takip edelim dedi. Bir de yemekten sonraları yürüyüş yapın sağlıklı beslenin meyveyi de günde bir tane yiyin yanında yoğurt ya da kuruyemiş ile.. önemli olan dalgalanmanın az olması