Berrakk39999 Nisaylvc yok yok utanma kafan karıştı senin🥰 aynen 20 si geçince adet olmazsan gecikmen olmuş olacak ama teste göre pozitif zaten birkaç testle ya da kan tahliliyle kesinleştir istersen
Nisaylvc Berrakk39999 ay çok teşekkür ederim ya . Bak senin sayende yeni bişey öğrendim yemin ederim. İnşallah bakalım haber edicem Seni görmedim tanımıyorum bile ama seviyorum seni. Herşey gönlünce olsun❤️🥹
Berrakk39999 Nisaylvc ben de öyle çok tatlısın sevincin yarıda kalmasın inşallah Rabbim gönlüne göre versin haber ver mutlaka 🥰💕
sd18 Berrakk39999 25 günde döngüm var dememiş zaten bu arkadaşımız tam kendini anlatamamış yanlış anlaşılmış. 25 aralık adet günüymüş. ve 11 gün önceden böyle bir çizgi çıkması çok zor bir ihtimal yanlış pozitif vermiş olabilir
Berrakk39999 sd18 yukarıda bir mesajında 25-26 günde bir oluyorum yazmış ona istinaden dedim o yüzden testi doğru olabilir diye
Farida_Aliyeva_  benimde reglim 22 si oldu ama ben hep 1 hafta 5 6 gün erken oluyordum hala daha olmadım bende de belirtiler vardı dayanamadm 6 sın yaptım😂 bende bekliyemiyorum yarın kan testine gidicem birde bende geçen ay 20 gün geç oldu herkes bu ay hamile olcaksın dedi hadi bakalım yarın inşAllah sende bende hayrlı haberler alırız
mutlumoms Yaa kizlar bende çok istiyorum şuanda adet tarihlerimiz ve heycanlarimiz ortak inşallah burda hepimiz hayırlı haberlerle bulusuruz inşallah 😊 ben daha test yapmaya cesaret edemedim erken negatif çıkarsa diye korkuyorum