Babyybabyyy Kızlar hamilelikte kullanıyor musunuz? Benim yüzümde sivilce lekesi,siyah nokta olmaya başladı. Bende bu ürünlerden aldım. Kullanan var mı?
[silindi] Babyybabyyy Bende de renk tonu esitsizligi var, arastiriyorum ama bu markayi pek kimse önermiyor
bir_busra Ben doktoruma sordum kullanabilirsin demişti ama herkes kullanmalı mı bilmiyorum onu doktoruna sor bence canım
DenizBatus Glbn00_ee ay bu serumları bende merak ediyorum hamile olduğum için kullanmak istemedim nolur nolmaz. doğumdan sonra alsam mı diye düşünüyordum her yerde görüyorum o kadar övüyorlar ki gerçek yorumları aşırı merak ediyorum
Glbn00_ee DenizBatus herseyine dikkat ettim bana iyi gelmedi hala yüzümdeki lekelerden kurtulamadim kalici lekeler birakti
Babyybabyyy [silindi] fenomenler kullanıyor ve video çekiyor bende ordan gördüm. İyidir herhalde dedim yani
Tugceyildirim61 Babyybabyyy evet 36 haftalık hamileyim şuan ürün vaov iyi bir ürün değil anlatıldığı kadar yada ben beklenti mi çok yüksek tuttum bilmiyorum 😀 cilde parlaklık falan veriyor ama 😀