Busetacir semir99 yumurtlama olmadan gebe kalamazsın canım ama test yanlışsa bunu takip de edemezsin tabii, bazı aylar yumurtlama görülmeyebilir
Patito__ semir99 bnm piklerm hic cok koyu olmadi bu sekilde 3 kere hamilelk yasadm ovulasyonla takip ederken
semir99 Patito__ olabilir yani 🥹 benim bugün hamilelik testim çok silik bir çizgi çıktı ama umutlanmalı mıyım öyleyse
semir99 Yaaa bende bugün hamilelik testimde çok silik bir çizgi gördüm ama ovülasyon olmadan olmaz diye düşündüm. Olabiliyormuş öyleyse
Patito__ semir99 yani bnm piklerim koyu cikmiyor cokkez ovulasyon denedm hep diger cizgiden dha az koyuydu hep ayni marka kullandm laboquick belki ondan kaynakli dicm ama baska kllananlrda pik cikmis oyuzdn bilemiorm.
Busetacir semir99 en garantisi beklenen adet tarihinden 16 12 gün öncesindedüzenli ilişki yaşamak aslında
Patito__ semir99 testlerede oek guven olmuormi cnm Siz baska bir marka test dha yapin pazrtesi hatta ilk idrr daha ii olur Ozaman dha net anlasilir
semir99 Patito__ elimde testlerim var. Bugün yaptığım testi öylesine herhangi bir zamanda yaptım. Yarın bir daha mı deneyim acaba hiç bilmiyorum umutlanmak istemiyorum 🥺
Patito__ semir99 bugunki gibiydiler benmkiker Sizin bugun pik veya yarinda olablr tekrr ovulasyon testi ypin yarn ama bgunu degerlendirin bnce Siz bgunlerde yumrtlama olablr adet ne zaman ?
Busetacir semir99 aa o zaman ovülasyon en mantıklısı canım, bana bugünki testin pozitif veya pozitife çok yakın geldi 14.12 diye atmışsın ya
Patito__ semir99 ozaman suan yumrtluorsunz buyuk ihtimal bugunleri degerlendirin yarin daha koyu cikarsa pik yarin Ozmn siliklesenenkdr devam edin teste Hem degerlendirmeyede devam edin