Cgll12 meryemesra aa evde suda doğum hiç duymadım öyle hizmet veren yerler mi var ev kısmı ilgimi çekti
Makikuba Merhaba ben dışarıdan bir doktora gidiyorum, doğumum memorial da olacak. Gittiğim doktordan paket aldım. Memorial ile daha konuşmadım ama 22.000-30.000 arasıymış doğum. Spinal sezeryan yaptıracağım ona göre bu fiyatın içinden verilecek.🍀
plajterligi Ozlemcy mükemmel bir hastane eğer normal doğum yapacaksanız kesinlikle Esra ebeyle yapın kendisi aşırı meşhur hastanede ☺️, benim doktorum Sedef hanımdı ankaradan İstanbul’a taşınırken tek üzüldüğüm şey tekrar hamile kalırsam orda doğum yapamayacak olmam oldu ve şu an hamileyim ilerleyen aylarda sırf bir kere de olsa Sedef hanıma muayene olmak için Ankara’ya gitmeyi düşünüyoruz 😂
Ozlemcy plajterligi benim doktorum hastaneden değil dışardan çok memnunum kızımdada aynı doktora gitmiştim cemil hoca o zaman tobb da doğum yaptırıyordu simdi güven. Güven hastanesinden kesnlikle çok memnunm kızımın doktoru da güven hastanesinde o yüzden iyi oldu. Ne yazıkki sezeryan doğum yapacağım
danla2711 Cgll12 merhabaa 17.haftamdayım özel kliniği olan bir doktorum var bu yüzden doğum yapacağım hastane çokta önemli değil ama zaten tek bir hastaneyle anlaşması var o da küçükyalı delta hospital hastanesi orada doğum yapacağım inşallah🥰
symbkr danla2711 merhabalar bana küçükyalı delta yakın olduğu için bende doğumu orda yapmayı düşünüyorum doktorunuzun ismi nedir acaba