fndd Mftt 65 şu an yılbaşında bi 100 bin yaparlar galiba geçen ocakta 35 bindi 30 bin zam yaptılar gidecekseniz yılbaşından önce alın bence
Makikuba PlutonMerkez merhaba daha tam konuşmadık ama 22.000- 30.000 arası. Aşkın güler hocamla ilerliyoruz özelde sadece onun ücretini verdik🌿
happyprincess_06 Cgll12 nasipse iki üç hafta sonra Çukurambar Koru hastanesinde yapicam doğum paketi almıştım bende☺️
dizmana kızlar ben çok kararsızım kontrole çapaya gidiyorum ama doğumu orada istemiyorum 29. haftadayım güzel doktor ve hastane önerebilri misin bu haftalarda geçiş yapılır değil mi çok endişeliyim
sedakiz Cgll12 merhaba acıbadem ataşehirde doğum paketi var mı bitşey dediler mi? Bende maslakta yapıcam ama 2025 te daha sormadım
Mervebalemir sedakiz hangi doktorda yapacaksınız özel saglık sigortanız var mı bi de yoksa paket mi aldınız ?
Cgll12 sedakiz Açıkçası o yönde bir fiyat almadım poliçem olduğu için anlaşmalı tutarları öğrenip ona göre işlem yaptıracağım
Mervebalemir aspenkarmenn ne vardı bebekte bende kürtaj oldum 12.haftada kafa kemikleri erken birleşmiş plansız gebeliklerde oluyor denmişti gebeliği planlamadan önce yüksek doz folik asit almam gerekiyormus 6 ay sonra gebe kaldım simdi 11+1 deyim 12.haftadan cok korkuyorum
aspenkarmenn Mervebalemir tanotoforik displazi vardı 16. Haftada fark edildi. Bir sebebide yok yani varsada bilinmiyo çünkü çok az vaka var dünyada. Bende korkuyorum ama Allah büyük sende stres yapma bebeğine zarar verirsin dua et bol bol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sedakiz Mervebalemir benim özel sağlık sigortam vardı doğum yaptım. Sonra aigortam bitti. Senesi doldu. Ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Süpriz oldu. Sigortada hamile olmadan önce yapılıyor. Yani şuan sigortam yok. Sizde mi maslak acıbadem e gidiyrosunuz