Rabiamina Dilsah02 bana satıcı bozulduğunda parça sıkıntısı oldugu için roborocku önermiyoruz demişti. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı
iozenn Dilsah02 merhabaaaaa size birkaç sorum olacaktı, bu haritalandırma normal mi bize bir tuhaf geldi? Cihazda sorun mu var anlayamadık 
Sevvalyilmaz Mop 2 pro kullanıyorum memnunım ama mop yaparken sanki çok az su veriyor gibi hissediyorum ama süpürmesi çol başarılı bencd
Z-2001 Sevvalyilmaz ben daha çok süpürmesi için almak istiyorum genelde en yüksek modelinde dahi silmeyi beğenmeyenler oluyor
Dlhn Kesinlikle roborock. Robot süpürge üreticisi zaten . Adamlar bu işe çalışmış. Modeli serisi fark etmez . Roborock farkı hissettiriyor gerçekten
Z-2001 Dilsah02 anladım benim de gönlüm daha çok roborockdan yana xiomi de önerildiği için düşündüm çok teşekkür ederim 💖
Dilsah02 Z-2001 Rica Ederim ama Gerçekten Çekim gücü Olsun Yer Silme İşlemi Olsun Asla Ama Asla Bir sıkıntısını görmedim süpürdüğü Yerleri Bile çok kez üzerinden Geçip tekrar tekrar süpürüyor
AnayimBenAna_ Z-2001 rica ederim ben s8 sonic kullanıyorum artık kablolu süpürgeyi elime almıyorum diyebilirim sana
Z-2001 AnayimBenAna_ merhaba ben S8 Sonic için de araştırmaya girdim sen yazdıktan sonra yorumlar genelde çok iyi emiş gücü de yüksek ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Dunyam28 Z-2001 hiçbiri maalesef, isim gereği çok fazla robot süpürge denedim. Ne köşeleri ne kapı arkalarını ne de sandalye diplerini almaya hiçbirinin özelliği yetmiyor arkasından Manuel de supurmeniz gerekli maalesef