Busranurinc Hanımlar sizinde kasıklarınızda ağrı var mı? Merak ediyorum sağ kasığım da ağrı oluyor ama devamlı değil yarım saat sürüyor günde 2,3 defa tekrar oluyor 26+4 🩵🧸
Birdegiliki Busranurinc benimde oluyor ama kısa süreli oluyor doktoruma soyledigimde kısa süreli olduğunda sorun olmaz ama uzun süreli olursa ve dinlenince geçmezse gel sancı olabilir demisti 18+5 günlük hamileyim şuan ara ara hala yasiyorum geçen hafta yatış vermişti bir gün hastanede sancım başlamış durdurmak için doktorunuza bir gorunmenizde fayda olabilir sizinde ☺️
Emeltsb Gmom_ ilk zamanlar daha fazla oluyor kesinlikle benimde ilk haftalar sağ kaşığım çok acıyordu özellikle ani hareketlerde bebek yerleştiği ve rahim bu duruma göre değişmeye başladığı içinmiş
Melissayda @Busranurinc ay benimde oluyor özellikle bugün sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor 12+5 im bende doktorum kontrolde normal demişti rahim genişliyor bebiş büyüdüğü için baskı yapıyor dedi çok şiddetli olursa tekrar gel dedi ama geçen cinsten ağrıydı Cinsiyetiniz ne merak ettim hurafelere göre sağ kasık ağrısı kız sol kasık ağrısı erkek derlerde
Melissayda @Gmom_ ay öyle mi ya googleden bakınca öyle görmüştüm böyle dedim belki de bu doğru hurafeee işteee 😂
Gmom_ Melissayda herkesin bir duyduğu inandığı şeyler var işte bu hayatta yarı yarıya sağ ağrıyan kız diyor erkek diyor ama bunlarla alakalı değil bence Allah neyi nasip ederse o oluyor 🫶🏻❤️
Melissayda @Gmom_ kesinlikle öyle canım sağlıklı olsunlar da gerisinin pek bir önemi yok rabbim gönlümüzdekileri hayırlıysa nasip etsin 😍
kedili1anne Merhaba,tıbbi bir sorun yoksa normal şartlarda rahim büyüdüğü için bu kasılmalar oluyor Bebiş kendine yer açıyor Bir nevi içiniz yırtılıyor 🙀😹😍