Meryemgibi Kızlar bu jeli kullanıp hamile kalan var mı aranızda, var ise paylaşır mısınız umudumuz tazelensin🩷
minikbebegim06 Meryemgibi ben ovitrelle yaptıktan sonraki ilişkide kullandım peşine hamile kaldım ama tutunmasina fayda sağlamış mıdır bilmiyorum
Esayyy977 Meryemgibi ben iki kere kullandım ikiside kimyasal oldu artık kullanmamaya karar verdim iyice araştır istersen
Mgsh Meryemgibi ben geçtiğimiz hafta ilk defa sipariş verdim bu hafta değerlendirme günlerinde kullanmaya başladım. Kullanan kadınlara sormak isterim ben ilk defa dün kullandım sizlerde yanma hissi oluştumu?
Fatmaaaa41 Esayyy977 sizce jel ile alakalı mı? Doktorunuza danıştınız mı? Genetik bir durumdan kaynaklı olabilir mi?
DuruDefne_mommy Mgsh bende bu ay kullandım bir sorun olmadı canım yumurtlama günlerinde kullandım normalde ilişkiden sonra ayağa kalkınca çok fazla akintim oluyordu hepsi dışarı gidiyo gibi hissediyodum jeli kullandıktan sonra akintim da azalma oldu baya
Mgsh DuruDefne_mommy İnşallah sonu pozitif olsun ben dün biraz yangı hissettim gün aşırı deneyeceğiz bu ay umarım tekrar yanma hissi olmaz