Ssdg Bana da normal dedi. Bu haftalarda az az başlar gebeliğin sonlarına doğru artar rahim kendini buna hazırlıyor görünürde herhangi birmsıkıntı olmadığı sürece bunlar normal dedi magnezyum vermedi ama
cakethesel Ssdg Merhaba gitiniz mi doktora acaba ne dedi? Bende 19. Haftamdayım ara ara kasıklarımda sertleşme oluyor sanki bebek toplanıyor gibi dayanılmayacak bi ağrı olmuyor hafif bi ağrı oluyor tedirgn oluyorum randevumada daha cok var
Ssdg cakethesel olabilir dedi doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bende enfeksiyon çıktı bence ondan oluyordu o
Erd_mel Ssdg 2 23 24 haftada Benim de sizinki gibi olmaya başladı doktora gittim Progestan verdi 15 16 gündür Progestan kullanıyorum
Erd_mel Ssdg Bir de çok kasılma olduğu zaman rahim ağzı uzunluğunu ölçüyor doktorlar kısalma var mı diye doktora gidince söyler size
cakethesel Erd_mel rahim ağzı uzunluggunu nasıl ölçüyor acaba? Ultrasonla ölçülüyor mu yoksa elle mi muayene ediyor
Ssdg Ultrason cihazı ile üstün körü bakılıyor sıkıntılı bir durum çıkarsa vajşnal muayene ile bakılıyor diye biliyorum ben