OzgeA97 Aktunayaz Q Folin folik asiti öneririm fiyatı diğerlerine göre biraz fazla ama doktor yumurta kalitesini geliştirdiğini söyledi ve içindeki Q10 üreme sağlığı için yararlıymış
Emeltsb Aktunayaz elenatal 1 hamilelik öncesi elenatal 2 hamilelik sırasında kesinlikle tavsiye ederim sadece bebeği değil sizide besliyor 0 saç dökülmesi yaşadım hiç enerjimde düşmedi hatta kullanmaya başlayınca uykulu uyuşuk halim de geçti
OzgeA97 huvuuuuff iki ay önce 450 idi şimdi Ortalama 650 TL internet fiyatı ama eczanede ne kadar bilgim yok bulunduğunuz bölgeye göre eczane fiyatı değişiyor
Emeltsb Anonim2828 şu an 31+2 deyim hâlâ kullanıyorum doğuma kadar devam edip doğum sonrası elenatal3 e geçmeyi planlıyorum
Burnosunn_annesi Aktunayaz folbiotic kullanıyorum memnunum iki gebeliğimdede kullandım ve devam ediyorum🥰
busyet2002 Aktunayaz doktorum Vinalac önerdi elimdeki folidoce bitince ona geçeceğim daha kapsamlı hem multivitamin hem mineral hem probiyotik destekli folik asit içeriğini araştırdım beğendim 👍