Tazeanne74 Rumeysaeliz bayram dan sonraya mi geliyor doğum.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Tazeanne74 Babyybabyyy Allah yardımcınız olsun son günler çabuk geçmez şuan benim bile daha çok olması rağmen sabırsızlaniyorum.
Busmer Tazeanne74 Tazeanne74 Amin inşallah teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ♥️
Tazeanne74 Rumeysaeliz amin inşallah canım benim ki bayram dan önce gelecek Doğum ne zaman diye Soranlara bayram dan önce diyorum siz harçlıkları hazırlayın🤣🤣😊
Tazeanne74 Brcuburci rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah zamanın da gelsinler evlatlarımız 💗🥰🥰
Tazeanne74 Nursenadmnn kız mı erkek mi bebiş Allah yardımcınız olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰
SeverBurcu Nursenadmnn burda bir yorumda okumuştum bebekle konuşup gel altık demiş akşama doğurmuş :)))dene istersen
Tazeanne74 Selcantvsn ay ne güzel son aydasiniz rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin 🥰
Tazeanne74 aycatutall6121 rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip zamanın da gelsinler evlatlarımız 💗🥰😘