Hamide_00 beysenyil evet bir gün anne abime yaptırdın bana niye yapmadın diye sormasın istiyorum haksızlık gibi geliyor bana üzülüyorum
beysenyil Ezgigznn_88 gazikent Burak mahallesinde ablam oturuyor. Çok sakin o taraf ben çok seviyorum o tarafları
beysenyil Dogmer renkli_mi_renkli diye bir satıcı 🌸 benim yaptırdığım modelde indirim vardı diğer modeller 500-600₺ falan ben 385₺ ye getirdim kuponla birlikte
beysenyil Dogmer bu model seçtim çok hoşuma gitti, çok güzel paketleme yapmışlar. Sanırım instagramda da sayfaları var yastık, ayna falan baya çeşit yapıyorlar
emel16 beysenyil magnet için tema vakfı ürünlerini tavsiye ederim. İlk çocuğuma yaptırmıştım güzeller gayet, şimdi ki çocuğumda ise Kapı süsü için instagramdan mimusbaby diye bi sayfadan sipariş verdim henüz gelmedi,
Ezgigznn_88 beysenyil ben eskiden Şahinbey vatan mahalesinde oturuyodum ama buraya taşındık hiç sevmedim buraları evet Sakın ama benim ablam abim bütün akrabalarım diğer tarafta ama mecbur buraya taşınmak zorunda kaldik
Crocus20 Ezgigznn_88 mutluresim.com a gir canım. Orda fotoğrafı yükle aşağı kısımda sana link vericek onu kopyala sonra buraya gelip direk yapıştır. Alt taraftaki hiç bir şeye tıklamana gerek yok. Linki yapıştır direk yorumu gönder fotoğraf sonra çıkıcak