Durus123 Kızlar yumurtlama gününden sonra mide bulantısı neden olur daha Özel günüme 12 gün var normal mi belirti mi acaba
Musilk-1 Durus123 bende bu sorunun cevabını bulamadım bendede hep aynısı oluyor sanki vücudumuz bebek istedigimiz için bizimle oyun oynuyor inşallah bunu bilen birisi vardır
Annelikmghb Durus123 gebelik ucin soruyorsunuz henüz dollenme bile olmamıştır. Cok fazla dinlemeyin bu kadar erken belirti olmaz. Ayrica gebelik kesinlesince o bulanti öyle olmuyor herseye öğürüyorsunuz.🫢
Durus123 Musilk-1 evet ya bende anlamadım sabah da çay içerken sanki diyorum bu çay da bişey var gibi 😂
Musilk-1 Durus123 geçen melemenin domatesinden midem bulandı yemedim dedim bu domates de birşey var test yapıyorum negatif adet oldum gecikmeye
minikbebegim06 Durus123 yani şuan dahe döllenme bile olmamıştır yeni yeni oluyordur varsa bu mide bulantısı vs için çok erken o yüzden belirti değil psikolojiktir
plajterligi Durus123 üşütmüş olma ihtimaliniz olabilir ya da tamamiyle psikolojik yani yumurtlama gününden sonra mide bulantısının başka açıklaması olamaz şu an döllenme anca oluyordur daha rahminize bile düşmedi mümkün değil böyle bir durum