Patito__ sendekimsinnn betasi sifirlandi demekki cunku dusuk yapti kanama gecirdi adet gibi bitince esiyle gorusmus o sekil olmus.
sendekimsinnn Patito__ işte kanama bitince sıfırlanmıyor hemen benimki 5gün önce bitti bugün beta baktırdım hala sofırlanmamış ama bi ihtimal arkadasınızki çok hızlı düşmüş olabilir
bebemvebenn sendekimsinnn ilk gebeliğim boş gebelikdi kürtaj oldum. 1 hafta sonra beta sıfırlanmisti kan verdiğim de gördük
sendekimsinnn bebemvebenn ha bence boş gebelik oldugu için bu kadar hızlı düşmüş büyük ihtimal betanız çok yüksek değildir
sendekimsinnn Patito__ aynen demekki vücuttan vücuda değişiyo bu bile insanı strese sokuyo önce betanın yüksek olmasını istiyordum şimdi de düşmüyor diye stres yapıyorum
bebemvebenn sendekimsinnn aynen pek düzenli yükselmiyor du 9uncu haftada 900 falandı . Ozaman zaten kürtaj oldum
Patito__ sendekimsinnn Hersey olacagina variyor cnm sakin kalmak lazim cok zor olsada. Sen kostursanda hayat ne kadar ilerletirse okadar gidebiliyorsun…
mcrukiye @sendekimsinnn o kişiden kişiye değişir mesela ben düşük yaptım tam 28 gün kanamam geldi sonra bitti baktım betam sıfırlanmis ondan sonra gebe kalabilirsin hani artık gene rahmin yumurtlama döngüsüne girir kanaman bittikten sonra
BabbyMother sendekimsinnn canım ben 3 kere kimyasal geçirdim betam sıfırlandı kanamam oldu hemen. Son kımyasalı gecen ay gecırdım kımyasal sıfırlanınca hemen hamıle kaldım sanırım bugun regl gunum test yapfım uc gun once cıft cızgı cıktı bugun tekrar yaptım koyulasma olmus.
[silindi] Kürtajın ya da düşüğün ortalama 14. Gününde yeniden yumurtlama olur yani gebe kalınabilir. Bünyeden bünyeye değişen bir durum
sendekimsinnn [silindi] ben bugğn tam 14. Gğnüm düşük yapalı ama daha dün betama baktırdım 13 çıktı beta daha varken yumurtlama olurmu olmazmı bilmiyorum hiç
BabbyMother sendekimsinnn benım ılk ıkısınde betam sıfırlandı ondan sonra kanamam basladı. Bu seferkınde beta dusmeye baslayınca kanamam basladı. Kanamam bıttıkten 15 gun sonra betam sıfırlandı. O gunde yumurtlaöa oldu sanırım cunku cok akıntım vardı. Ovulasyon testı yapmadım