crazyymom 1mutluAnneee1 valla zaten reklamı olan her mağaza pahalıdır aynı kalitede uygun fiyata birsuru normal mağaza var ben asla buralardan yapmıyorum gereksiz pahalı ama zaten şuan ne alsak en aşağı bu fiyat tutuyor bu yüzden araştırıp almak daha mantıklı geliyor bana
staRmama 1mutluAnneee1 e bebek gereksiz pahalı. Oğluma oyun halısı almıştım trendyoldsn 400 tlyr aynısı marka model her şey e bebekte bin liraydı
Bhgdf Evet bebek eşyaları çok pahalı minicity diye bir mağaza var Ankara’da çok çok uygun ürünleride güzel online alışveriş siteside var istersen orayada bak
Ecem46 Bhgdf evet sadece tek sıkıntısı bedenlerinin küçük olması bir yada iki beden büyük tercih edilmeli ☺️
Bhgdf Minnakpopus Ben genelde büyük oluyorum ileriye dönük çok hızlı büyüyorlar çünkü kızın 2 yaşında 3yaş alıyorum kolarını katlıyorum giydiriyorum sıkıntı olmuyor kalıpları tam kalıp teredütte kaldığınızda müşteri hizmetlerine sorabiliyorsunuz onlar size dönüş yapıyor anında
1mutluAnneee1 crazyymom aldıklarım da ındırımde ürünlerdi canım çamaşır deterjanı çoklu pamuk depend kanguru falan da aldık ondan yüksek tuttu
Ecem46 Bhgdf evet birkaç yeğenlerimin kez yaşına uygun alıp küçük olunca kalıpların küçük olduğu sonucuna vardık ☺️ doğru küçüğe çare yok
Bhgdf Hepsi minicity ürünün kalitesini seviyorum takımların ikisi 3iplik biri mevsimlik her çeşit ürün var çokta uygun
1mutluAnneee1 staRmama şuan ındırım var karşılaştırarak aldım mesela trendyoda sıveno deterjan 360 ben 217 ye aldm