Deebg Raabiagundasi benim 130/90 şeklinde seyrediyor şuan ilaç kullanmıyorum ama hastanedeki ölçümlerde 145/90 gördük bir kaç kere ama dinlenince geriliyor biraz
Deebg Raabiagundasi 35+6 yım canım ben stabil giderse hersey ayın 24ne gün verdi doktorum 37+1 oluyorum o gün
12betul Raabiagundasi bende 35+2 günlük özellikle 2 gündür azalma var daha çok toplanma kayma şeklinde . Hareket ediyor ama kısıtlı ve az
Alone Deebg ben iyiyim cnm şükür 4. Sezeryanım olmasına rağmen hepsinden daha iyi geçti 🙏 sadece süt sağmaya çalışmak psikolojimi bozuyor hiç sevmiyorum sağma işini
Deebg Alone evet biraz zorlu süt sağma işi ama bebişine şifa olup hızlıca toplanıp kucağına gelmesi için 🙏🙏 ne kadar kuvözde kalır bir şey dedi mi doktorlar
ikibebeliannis Yayar öyle densizler var garibim annem de kardeşimde tansiyon sorunu vardı yaşı da ileri olduğu için doktor ya sen ya bebek ölğr demiş densiz 1 hafta kontrol altında kaldı Şükür ikisinde iyi şimdi
Maviyesil0 Deebg bi aksilik olmazsa 37 ye kadar bekleyebiliriz dedi doktor belki bu hafta gittiğimde duruma göre gün verebilirler umarım bekleyebiliriz
Deebg Maviyesil0 inşallah canım tansiyonlarin evde nasıl gidiyor çok yükselmiyorsa bekler doktor inşallah
Bebisiminannesii Raabiagundasi idrarda protein cikiyor , tansiyonda yüksekse ,ödem ve sikayetlerin varsa arti olarak gebelik.zehirlenmesi diyorlar.
Raabiagundasi Bebisiminannesii ilaç sonrası düzene giriyor nasıl olacak hiç bilmiyorum zorlu bir süreç
Maviyesil0 Deebg şuan için çok şükür evde de iyi gidiyor inşallah bekleyebiliriz sizin nasıl yükseliyor mu tansiyonunuz ilaca rağmen ?
Bebisiminannesii Raabiagundasi ben hiç ilac kullanmamistim ,31 haftalik başlamıştı benim kotu hissedersen acile gel dediler sadece. Şuan ikinciye hamileyim tekrar etmez insallah, coraspin kullanıyorum bende. Pozitif düşün bence herseyi stres te etkiliyor.
Deebg Maviyesil0 bana hiç ilac baslamadilar canim şuan için 130/80 şeklinde gidiyor evde hep tansiyonum böyle yukselmeden giderse 37den sonrada beklemeyi teklif etsem ne der doktorum bilmiyorum