Eessra_1 İlk asamada bı numaradan kaçar tane almalıyım, bebek çabuk büyüyor diyolar 1 ve 2 numaradan kaçar tane almalıyım tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi yazar mısın
minismom Eessra_1 oncelikle stok yapma bi paket bi numara al cunku her bez her bebege yaramıyo pisik falan yapabiliyo degistirmek zorunda kalabilirsin yaptıgın stok elinde kalır
myangelson Eessra_1 ben 1 paket alıp deneyeceğim başta çünkü bazen pişik yapabiliyor bezler o yüzden denemek için tek paket yeter diye düşünüyorum daha sonra duruma göre alınır artık
Merve_kucuk Eessra_1 1 numara 128 adet 2 numara 136 adet 3 numara 291 adet 4 numara 296 adet Bana göre en çok 4 numara bez gidiyor. Kızımda da hemen hemen bu kadar almıştım tam gidiyor. Bide sleepy almadım. Şuan çoğu kişi memnun değil değiştirilmiş diyorlar. Pure baby ve baby turco alıyorum.
metemom_ Merve_kucuk baby turco berbat bir bez değil mi ya çok sert kağıt gibi bir bez sadece ben mi memnun kalmadım bebeğimi tek pişik yapan bez oydu
Merve_kucuk metemom_ Valla kızımda her marka bezi kullandım hiç biri de pişik yapmadı. İnşallah bu bebeğime de yapmaz 🤗
Sinem0135 Eessra_1 ya ben 1 paket 1 numara 1 pakette 2 numara aldım canım sonra duruma göre bakarım dedım bir de bez sayısı bebekten bebeğe kilosuna göre de değişiyor canım öyle deıdelr
edasaribek Eessra_1 ben simdilik 1 pkt 2 numara aldim sleppy eger alerji yapmazsa stok yapicam birde kilo alma durumuna bağlı
eliff4 Eessra_1 bende 1 numaradan 1 paket 2 numaradan 1 paket aldım sleepy aldım memnun kalmazsan değiştiririm diye stok yapmadım
Kevsersanlii Eessra_1 ben 5X60 aldım 1 numara kuzenim benden önce doğum yaptığı için onunla birlikte hesapladım 2 numaraya geçicem paketler bitince