Merhabalar herkese, bebegimde idrar yaparken yanma ve aglama sebebiyle doktora gittik. Idrar tahlili sonucu idrar yolu enfeksiyonu cikti. Ultrasonda bobreklerde genisleme vs gorulmedi o zaman. 20 gun onceydi bu. Sonra antibiyotik tedavisi yapildi idrar kulturu temizdi bu arada. Antibiyotik sonrasi idrar tahlili temiz geldi. Sonrasinda yaklasik 10 gun sonra tskrar ayni siksyetlerle gittik. Yine enfeksiyon baslamis. Bu sebeple doktor bobrek reflusunden suphelendi. Bebekte huzursuzluk, kilo alamama, kabizlik ve cis yaparken aglama var. Ates vs yok yani en yuksek ates diyebilecegim 37.1dir. Simdi cocuk uroloji bolumune gidecegiz. Ancak surec konusunda endiseliyim. Eger orada bir problem cikmaz ise sunnet ettirecegiz eger bobreklerle ilgili bir sorun varsa ne olacak bilmiyorum bu sebeple postu aciyorum. Var mi bu durumla karsilasip surec yoneten benimle paylasabilirse cok sevinirim cok stresliyim sutum kesilecek diye panikliyorum bebegim henuz 2 aylik ve kilo alimi neredeyse 1 aylik kilosunda kaldi cunku asla kilo alamiyor bu surecte enfeksiyon teshisi koyulmadan mama vs de verildi ama emzirme ustune mama yemek istemiyor bebegim doyuyor cunku ama yine de kilo alamadi enfeksiyondan dediler ama ben cok uzuluyorum tecrubelerinizi bekliyorum