Gizliyim Tup bebek doktora başlamadan başka bir kadin doğum doktoruna gittim ve rahim filminde açılmayan tüp için kapalı ameliyat yapalım dedi karinda delip açarak ilaç verilip gözlemlemek yaptıran varmi
Cansu777 Gizliyim bende ekimde rahim filmi çektirdim tüpümün biri tıkalı olduğunu ve istersen ameliyat olabileceğimi söyledi sizin hangi tüpünüz tıkalı ve ne kadar süredir deniyorsunuz
teachermomyy23 Gizliyim merhabalar benimde sağ tüpüm tıkalı doktorum tüp açma ameliyatı diye birşey yok dedi kim var derse yalan söylemiş olur inanmayın dedi hatta sizin doktorunuz mu bahsetti böyle bir ameliyattan
Cansu777 Gizliyim benimde sağ tüp tıkalı sol açık ameliyat olmayı düşünmüyorum açıkçası biraz bu şekilde denemeyi düşünüyorum farklı hekimlere de sorup danışmak istiyorum
Cansu777 teachermomyy23 hangi hastanede söylediler size bunu bir kaç tanıdığım ameliyat oldu ve olduktan sonra da hamile kaldı
Gizliyim teachermomyy23 benim 9 aydır gittiğim doktor demedi tüp bebek Git dedi ve ben doktor degstrdm ilk gidi gitmez istersen bile hemen yapalım açılabilir tüplerin dedi
Gizliyim Cansu777 bende öyle yapmak istyrum kendigiligim den bekleyim bide korkuyorum yani karindan delerek yapiliyomus
Cansu777 Gizliyim biraz bekle istersen filmden sonra genelde 6 ay falan beklemeyi öneriyorlar olabiliyor diyorlar