Narincicek tazeanneeeeeeeeee Etlik e bir kere gittim. Detaylı ultrasonda ekstra bir durum gördükleri için lokman hekim yönlendirmişti.
Dilan1998 tazeanneeeeeeeeee ikiz için deği başka rahatsızlık için gidiyorum ben ankara bilken perinatolojiye
tazeanneeeeeeeeee Nasıl memnun musunuz bende bilkent e gittim ama orası uzak etliğe git diyolar bende şaşırdım ne yapayım
wkubranur tazeanneeeeeeeeee yani ettikte yan dal uzmanları bakıyor. Çok çok bilgi vermiyorlar sormadıkça. Ben haftalık olarak gidiyorum. Başka bir doktorda daha takipli olduğum için çok önemsemiyorum açıkçası. Ama doğumu etlikte yapacağım gidenler memnun olduklarını söylüyorlar
Sedabecerikli wkubranur bende etliğe gidiyorum ilk gebeliğimden dolayı 2 kere gittim perinatolojiye sonrasında normal muayeneye gittim memnunum
tazeanneeeeeeeeee wkubranur bilkent te de galiba öyle.. Ben bilkent e gittim kan testi falan verdim şimdi etliğe gitsem bir daha oraya da mi vereceğim acaba. Ve benim iki gebelik
Hazal1234 Bilkent e gidiyorum 17 +3 hafta memnunum tek sorunum cinsiyet ogrenemedim çok merak ediyorum.
Hazal1234 tazeanneeeeeeeeee Hayir ikiz değil doktor pipi goremedim demisti kız olduğunu düşündüm sonra bi doktor da kıza benzetemedim ama cinsiyet görünmüyor dedi hala kararsız kaldım