Htctsbk Bebekleriniz kaçıncı haftada döndüler anneler 27 de döndü erken mi bilemedim doktor erken değil dedi ama
tazecikanneee Htctsbk 33haftada gittiğimde Doğum pozisyonu almış dedi doktorum ama bizimki hep dönüyor hissediyorum görüyorum ayaklar bi orda bş burda 😂 son ana kadar kanala girmeyen Bebekte oluyor bu haftalarda dönen de kuzum
Gulhan2692 Htctsbk benimde 28.haftadan beri baş geliş pozisyon olarak, şuan 35 haftaligiz hala baş geliş bi sıkıntı olmuyor canım merak etme😊
Ozlemsvr tazecikanneee Benim de 29 30 gibi döndü hissettim döndüğünü. 32. Haftada gittiğimde dönmüştü. Ama sanki sanki yine dondu çünkü dedigin gibi ayak bir taraf kafa bir taraf oldu az önce yaşadım hatta. Postu görünce demek istedim. Tek değilmişim demek ki 😀
Htctsbk Duygu22 bi sıkıntı olmuyor değil mi bende korktum. Erkenim döndü diye erken Doğum riskimizde. Var
Duygu22 Yok canim cok erken donmustu bisey olmadi simdilik cuma 37 olcaz insallah yarin randevum var baklim
ozgesel1seyler Htctsbk su an 33 haftaligiz. 29da döndü benim findigim. 3 gun gobek delisi acisi cektim 😞 Doktorum normal dedi
kocisininprensesi Handanby benimde 22 den beri baş geliş pozisyon ama prenses çok hareketli maşallah baskı çok yapıyor. Hep tuvalet ihtiyacı oluyor 😔
Handanby kocisininprensesi bende dışarda uzun süreli yürüyüş yapamıyorum wc ihtiyacım çok oluyor 😊 yürüdükçe daha da hareketleniyor.
kocisininprensesi Handanby ay aynen ya ya da ayakta iş yaparken öyle bir zıplıyor ki hanımefendi bazen korkmuyor değilim yani🤭