Wwish Sizce özelde detaylı ultrason yaptırılmalı mı? Kimisi 1 saat civarında falan sürüyor bebek için iyi değil diyorlar? Fiyatları da cabası zaten.. Devlette yaptırdım 5dk falan sürdü. Çok şükür bi sıkıntı görmediler ama ne bileyim çok kısa sürede bakmaları çok içime sinmedi. Özele gitsem mi diye düşünüyorum. Sizin bu konu hakkında deneyim ve düşünceniz nedir acaba hamişlerim 🪷
Alyask Wwish 5 dk da nasıl bitti ki tüm organlarına tek tek bakılacak ben özelde yaptırdım 20 25 dk sürdü
minikbebegim06 Wwish 5 dk içinde bebeğin pozisyonuna bile bakamazlar Allah korusun sıkıntı varsa da zaten göremezler özelde yaptırdım valla parmaklarına kadar saydılar sadece kalbini 20 dk inceledi doktor 1 saatten fazla sürdü
Wwish Alyask benim içime sinmeyen de bu oldu zaten. Huzursuz oluyor insan. Ama yakınlarım gerek yok iyi demiş işte diyip geçiştiriyor. Peki ne kadara yaptırdınız ?
Hasret72 Brn özelde yaptım bi saatten fazla sürdü, ama kızım sırtı dönüktü doktor baya uğraştı dönüp çlçüm yapsın diye, Benim devlete randevum vardı da b3n özele gittim. Devleten hayır gelmiyor mantığındayım. Çoğu zaman hiç memnun kalmadım devleten.
Fatmaacylnn Wwish bende devlette yaptırdım ama yarım saat falan sürdü sizinkini niye öyle yapmışlar ki normal ultrasonda bakarken bile 5 dk sürüyo zaten bu kadar kısa sürede yapmaları saçma olmuş
poyrazmom_ Wwish özelde yaptırdım 4000 tl verdim yarım saat falan sürdü bi sorun görmedilerse boşuna para vermeyin derim sonuçta aynı şey ama aklınızda şüphe varsa tabi özelde yaptırın
TKumsall Wwish ilkinde 55 dk sürmüştü bı eli için 10 dk uğraşmıştık ama resimleri vs herşey çok güzeldi ikincide 30 dakka felan sürdü herşeyi detaylı anlattı ama A4 kağıdı gibi biseyde verdi resmi ve üzerinde çizikler var resmin anı istiyorsanız özel hastane de değil direkt klinik tavsiye ediyorum ilkinde Aytül hanima gitmiştim çok memnunum keşke ona gitseydim yine diyorum olan oldu artık
Wwish TKumsall evet , bende klinik taraftarıyım gidersem. Hatta sordum 6.500₺ dedi gitmek istediğim doktor. Bir saat kadar incelemesi bebek için herhangi bir zarar oluşturur mu acaba. Çünkü normalde doktor bebeğin kalp sesini dinletirken bile 3 saniye kadar falan veriyor sesi dışarı
MinikMucize46 Wwish ben devlete randevu bulamadığım için özel klinik tercih ettim. Hatta yeni ciktik. Yaklaşık 50 dk baktı. Ama bebiş pozisyonundan dolayı bakmadığı yerler oldu. 2 hafta sonraya kontrol randevusu verdi tekrar. Ben memnun kaldım daha şimdiden açıkçası 🌸
TKumsall Wwish bi zararı olsa uzun tutmazlar ki saten sonrasında 4 hafta tekrar kontrol olmuyor oğlumda bir sakıncası olmadı kızımda da yok şu anlık kalp atışı alınırken ısı daha fazla oluyormuş bebek rahatsız oluyormuş ondan kısa tutuluyor bebeğin organları tam mi delik vs bı anomali var mı diye bakılıyor bence çok iyi bir şey tedavi edilebilecek bir sorun varsa görüyorlar ve baslanabiliyor doğum sonrası hemen ameliyat olması gereken bebekler oluyor mesela bunlar da ortaya çıkıyor çok iyi değil mi ya
Wwish Baby_B devlette 5 dk sürdüğü gibi bir ay bu işlemi beklememe rağmen yüzünü bile göremedim 😔 insan merak ediyor…
ilaymom Bu konuda kimseyi dinlemeyin ve mutlaka yaptırın durumunuz varsa. Cok da biliyorlar zararlıymış bilmem ne ey allaam, detaylı ultrason cok önemli benden bebeğimin kalbine giden damar ters gidiyormuş cok korkmuştum fetal dna önerdiler temiz çıktı. Ben detaylı yaptırmasam nerden öğrenecektim bunu? Dr Down sendromlularda oluyor genelde demişti mesela bu yüzden detaylı cok ama cok önemli