Gizem-1009 Merhaba hanımlar 35 haftalık olan hamişler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor egzersizlere başladınız mı hurma yemeye bebişler kaç kilo bizim çarşamba rendevumuz var bakalım ne kadar olmuş prensesimiz
Ahra Gizem-1009 bende perşembe gidecem doktora en son 33 haftada 2700 gramdı hurma yemeye başladım 34 de başlattı doktor ama cevizle ye insülin biranda yükselmez dedi öyle yapıyorum 3-5 tane hareket yapmıyorum sadece yürüyüş
Almira_ Gizem-1009 hurma yemek için erken değil mi ya? 37. Haftaya girişle birlkte başlamak gerekmez mi? Erken doğumu tetiklememek için.
MerveA2020 Gizem-1009 34+5 im bugün doktordan geldim. Günümüzü almıştık 10 Ocak inşallah ikinci sezaryen olacağım 🥹 3 kiloyu geçmiş kızım bakalım sağlıkla gelsinler 🤍
12betul Gizem-1009 bende dün muayene oldum canım 35+1 bugün 2800 dedi doğum pozisyonunda sık olmamakla kasılmalarım sancım çıktı . Artıkbu saatten sonra doğsa da sağlık olarak sıkıntı olmaz dedi . Hayırlısı inşallah ❤️
Almira_ Ahra maşallah kilosu epey var. 33+6 da 2211 gram 45 cm çıktı benm kız. Haftasıyla uyumlu. Sizinki 2 hafta önden mi gidiyor?
Almira_ Ahra 4 ün üzerinde doğum yapan çok hamile var. Hem belki 37 de vs kendinden gelirse bebiş o zaman kilosu normal olur zaten
Yenianne6161 Valla geceleri uyuyamıyorum iyice agirlasti sancılar başladı, 1 Ocak sezaryen tarihi aldık aksilik olmazsa 35+3 üz ilk doğumum
Gizem-1009 Jasmine2426 valla bazen ayağa kalkamıyorum nasıl egzersiz yapacaz göbeğim de okdr yok ağrılarım çok oluyor
1Demett bugun kontrole gittigimde 2500 kilosu dedi esimde bende minyonuz bizim bebekligimiz gibi olacak sanirim en fazla 3 kilo dogacak. Onun disinda zaman gecmiyor sanki 🥲