Gulsahkaya36381 Su an 33 haftaligim bende protein kacagi var ve duzensiz tansiyon dun doktorum 36 37 de alirim dedi direk tamam dedim kilo alir saglikli olsunda riske atmayin bence ama siz daha iyi bilirisniz tabi
Pelin4160 Gulsahkaya36381 suan bizim kilomuz 2800 aslında kilosuda iyi anne karnnda ne kdr fazla durursa iyi diyolr ciger gelişimi suan skntili olabilir ondanda korkuyorum
Secil1991 Deebg geçmiş olsun hareketleri azaldı derken daha hafif mi vuruşları yoksa gün içindeki hareket sayısı mı az
Deebg Secil1991 gün içindeki hareket sayısı daha az ve önceki gibi güçlü değil yer değiştirme gibi hafif hafif hareket hissediyorum sadece acile gittiğim gün tatlı bir şeyler yiyip soluma uzandım karnımı dürttüm baya ama hiç hareket etmedi hastaneye gidip nst bağlanınca şükür hissettim hareket
Secil1991 Pelin4160 geçmiş olsun hareketleri az derken gün içindeki hareket sayısı mı az yoksa daha derinden mi hissediyorsunuz hareketleri
Pelin4160 Secil1991 durtunce kipirdiyor onun dışında hiç yok bide dün gece yatarken kndi kndine hareketlendi
Alpmom__ Pelin4160 bence bir doktor görüşü daha alın . Umarım sağlıkla alırız kucağımıza . Bende çok tedirginim . Bizim de durumumuz haftaya netleşecek
Secil1991 Deebg benim de önceki gibi güçlü değil ama büyüdüğü için diyorlar. Ben de tedirgin oldum şimdi gelişim geriliği var benim bebeğimde de
Deebg Secil1991 benim bebeğimde de gelişim geriliği var canım Allah korusun riske atmamak lazım 37+1 e gün verdi doktor sezeryan için 2 güne 1 de kontrole gidiyorum işte Bi sıkıntı görürse 37yi beklemem dedi inşallah Bi sıkıntı olmadı 37yi görürüz en azından
Rabiamina Pelin4160 benim de bazen çok hareketsiz oluyor. Ama her günü zaten bir olmaz. Başka bir doktora daha görünün
Alone Guzelanne56 gebelik zehirlenmem vardı bebeğimde de gelişim geriliği vardı 35+6 da aldılar sıkıntıya girmeye başlamıştı artık (daha önce yavrum vefat etmişti felan konuşmuştuk oradan hatırlarsın beni). Bu bebeğim şuan iyi sadece kilosu 1900 gr olduğu için küveze aldılar toparlayınca çıkacak
Guzelanne56 Alone çok şükür sağlıklı olsunda ınan kılo hıc onemlı degıl Allah’ın ıznıyle 1 haftaya kalmaz toparlar çıkar merak etme anne karnında daha kötü sonuclar olabilirdi ❤️
Deebg Secil1991 35+5 haftalık şuan 2200 dediler en son kilosuna karın çevresi haftasına göre 2 hafta geriden geliyor
Alone Guzelanne56 öyle cnm buna şükür 🙏 insan tereddüt ediyor illaki dursa mıydı biraz daha felan diye de doktora da güvenmek lazım bir bildikleri var demek ki 😌 toparlanıp çıkar inş yavrum da. Size de rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun inşallah
Leylagny Bnm de gebelik şekerim var doktorum riske atmak istemiyorum 36. Hafta da alicam dedi gün verdi bizde kabul ettik hemen