Zehranurikilik İlk hamileliğim bebeğimin cinsiyeti erkek sizin ilk hamileliğiniz de erkek bebeğiniz kaçıncı haftada oynadı erkekler geç oynar dediler şuan 17+3 20 de oynar diye düşünüyorum sizin kaç tı
Kuumsaal77 Zehranurikilik benimde erkek ikinci gebeliğim 17+5te ilk tekmesini attı ondan önce 13/14 haftalarda kıpırdama kayma gibi şeyleri yine hissediyordum şuan 22 haftalık tam hissediliyor dıştan belli ediyor oynaması tekmesi ☺️
Birbenbirbebek Zehranurikilik ilkinde 19/20 gibi hissettim erkekti Buda erkek 15 te ata ara hissediyorum
Paronayanne Zehranurikilik 12.haftada hissetmeye başlamıştım canım ben. Doktora sordum çok zayıfsın ondan dedi 42 kiloydum 😁
rumikaa Zehranurikilik daha önceki haftalarda hafif hissediyordum ama bebiş olduğundan emin değildim 19 da net hissettim şimdide karnımı yırtacak vurmaktan
dika Zehranurikilik ben ilk bebeğimi kaybettim 2 aylıktı kürtaj oldum ondan sonra tekrar hamile kaldım şuan 33+5 im erkek 17 haftagimda hissettim böyle birşey et çeker gibi cim cik atar gibi net hissetmeyse 21 felandi
dika Zehranurikilik amin inşAllah Allah razı olsun Rabbim sizinkinizi de size seni de ona bağışlasın 🤲🏻
mervemom24 Zehranurikilik 17.haftadan beri hissediyorum ben ilk gebeliğim oğlumu bekliyoruz ilk hissettiğim de kalp atışı gibiydi pıt pıt şuan 26 haftalığız baya güçlendi herhareketini hissediyorum çok şükür
ikibebeliannis Zehranurikilik 18 haftada hissetmeye başladım 34+3 biraz dursa da yatsam diyorum 😂tekmeleri canımı aşırı yakıyor