ilaydaelcinn_1 19.haftadan beri bebeğin hareketlerini dışarıdan görebileniniz var mı? İkinci gebelik bu arada. Dışarıdan görebilmekten kastım da 30-35.haftalarda olduğu gibi değil tabii ki. Ama bariz gözle görebildiğimiz hareketler. 🌸
newmommmyy2 ilaydaelcinn_1 merhaba benim ilk gebeliğim 20+5im 18-19.haftalardan itibaren kasıklarıma yakın yerlerde çok küçük dalgalanma gibi görebiliyorum tekmesini vurmasınıda çok rahat hissediyorum şükür 😍
ilaydaelcinn_1 seyma0661 evet şuan 21 haftalığım artık eliyle mi ayağıyla mı bilmiyorum da resmen vuruyor. Ha erken geldi mi evet ilk gebeliğimi düşününce çok erken geliyor ama olabiliyor da herhalde 🥲🌸
babyandmomy__ ilaydaelcinn_1 bende 21 haftalık oldum ama bu kadar hissetmiyorum bir gün var bir gün yok gibi ve tekme gibi de değil tek noktada dokunma gibi anlık acaba ben mi anlamıyorum diye düşünüyorum ☹️
newmommmyy2 ilaydaelcinn_1 evet gerçekten öyle elim sürekli göbeğimde 😅 amin inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsin 🤲🏼😍😍😍
ilaydaelcinn_1 babyandmomy__ ay çok yakındır o zaman hiç üzülmeyin benim de başlarda dokunuş gibiydi inanamadım dedim yok olmaz erken daha, biraz daha zaman geçtikçe daha net anlaşılır ve gözle görülür oldu 🥹🌸 Sağlıkla gelsinler 🤎
hsezenysr 20+4 ilk gebeliğim akşamları yemekten sonra uzandığımda dısarıdan belli oluyor vurduğunda titreme gibi bide toplandıgı zaman bi taraf daha yüksek oluyor
ilaydaelcinn_1 hsezenysr benim ilk gebeliğimde 18+3 iken pıt pıt dokunuş hissettim sonra durdu 25.haftaya kadar da hissetmedim hiç. Maşallah bebişinize ❤️