Katya1 evde düşürmenize sevindim gerçi onunda zorluğu vardır elbet ama kürtaj çok zordu :( .. benim 4 gün yoğun geldi birden kesildi 1 gün sonra lekelenme başladı 11 gün felan sürmüş oldu toplamda. Kürtaj sonrası da aynı şekilde 15 güne kadar kanama gördüm lekelenmeli de olsa. Normal diyorlar… Benimde ilk gebeliğimdi ben de aslında hala atlatamadım ama içimde yaşıyorum. 2.5 yıllık evliyim bende. Beklemediğimiz bir anda oldu beklemediğimiz bir anda gitti.
Doktor kürtaj yapmadan 3 ay, kürtaj sonrasında da 2 regl sonrası yapabilirsiniz dedi. Galiba bu süre kürtaj olmak olmamak yada bebeiğin büyüklüğüne doktordan doktora değişiyor olabilir. Ben beklemesi taraftarıydım ama bu konuda farklı görüşlerde çok güvendiğim bir ablaya diyim doktoru mesela korunma hemen olur rahim hazır oluyor felan demiş bende ne doğru bilmiyorum açıkçası. Rahim gebeliğe da iyi hazır diyende var rahim yara diyende.
Benim eşimde her şey normaldi ama ileri hareketlilerin sayısı düşüktü zaten yapmaya da ondan başlamıştık 4. ayda hamile kalmıştım eşim sanırım ondan beklemekten vazgeçti olmaz hemen belki diye bende bilmiyorum.