AybenYB Kızlarrrr 11+6 dayız saçlarım oluk oluk avuç avuç dökülüyor, başına gelen var mı? Önüne geçmek için ne yapabilirizzz?
Eymenkuzusu AybenYB benimde cok dökülüyor hamilelikten once de vardi. İlk gebeligimde de dokulmustu dogumdan sonra durmustu. Degerlerime de baktrdm eksik bir sey yok.
Anneoluyorumhello AybenYB merhaba ben de 5+3 üz benımde ciddi bir dökülmem var sacımda sertlik böyle acayıp bir yapı oluştu 🫠 ilk hamileliğimde oğlumda saçlarım tam tersine aşırı uzadı güzelleşmişti
Marlaa AybenYB Benim de gebeliğin ilk ayları neredeyse 5. Aya kadar döküldü kan değerlerim normaldi demir ilacına da başlamıştım doktorum normal olduğunu sabretmemi ve duracağını söyledi dediği gibi oldu 5. Aydan sonra tamamen durdu dökülme diyebiliyorum günde 10 tane anca dökülüyordur şu an
AybenYB Anneoluyorumhello kız bebek çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir diyorlar hep doğru mu acaba 🥹
Marlaa AybenYB Erkek bebek bekliyorum sivilcelerim çıktı çok kilo almama rağmen yüzüm şişti bence yalan :)
Merve__26 @AybenYB hafta olarak aramızda tam 1 hafta var. Benimde çok aşırı şekilde dökülüyordu yaklaşık 2 haftadır siyah kuru üzüm tüketiyorum eskisi kadar dökülmüyor normal ufak tefek dökülüyor