senamom_ Kaçıncı haftadan itibaren nst ye bağlanmaya başladınız kızlar haftaya kontrolümüz var ve 33 haftalık olacağız sizce bağlanır mı
keyfimin-kahyasi-misin senamom_ Bağlanabilir siniz Hastanemiz nasıl bir yol izliyor bilmiyorum . Ama genelde 32 de başlanır
Asi_07 senamom_ bazı doktorlar 32 haftalıkken başlıyor bazıları 34 den sonra bende 33+3 oldum daha girmedim çarşamba kontrolüm var bakalım ne olucak
MiracAlpinveUmutunAnnesi senamom_ 33 de başlanıyor nst ye. Benim agri ve sancı vardı 29.haftada bile bağlandı 15 20 dk bazen yarım saat kadar sürüyor
Sumeyye06_ senamom_ ben 31 haftalık olunca başlıyorum ama ben perinatoloji takipliyim. Bı sıkıntı yoksa genelde 34 den sonra başlıyorlar
senamom_ keyfimin-kahyasi-misin doktorumun özel muayenehanesi var oraya gidiyoruz doğum için anlaşmalı olduğu hastaneler var ama daha karar vermedik hangi hastane olacağına
Rabiamina senamom_ 35 haftada başladı. Kişiden kişiye değişir. Doktor bir sıkıntı görürse daha erken başlatıyor
Nzyl Az önce kontrolden çıktım 35 haftalığım haftaya nstye gireceğimi söyledi doktorum bebeğimde biraz ileride
Swan97 senamom_ benim erken dogum riskim sebebiyle 31. De basladı doktorum. Ama risk görmediği iki arkadasım 36da başladı