TTKara Kızlar dün gece bikaç kere sancım oldu kısa süreli.40+2 yim. Şimdi de 15 dakikada bir bel ve alt karnıma birden sancı giriyor 20 saniye sürüyor ve geçiyor yalancı sancı mı doğum sancısı mı ? Suyum ya da nişanım da gelmedi . ilk gebeliğim anlamıyorum.
keyfimin-kahyasi-misin TTKara Ewet doğum sanciniz başlamış Bir avazda kurtulun inşallah . Sağlıcakla gelsin minnik . Sütün nişanın Dogumdan hemen öncede gelebilir sartlamayin kendinizi . Düzenli sanciniz başlamış 5 dk 7 dk ya düşünce Doğum yakındır takip edin 🌸
Balbebek012 TTKara dinlenin bir banyo yapun geçerse yalancıdır geçmezse kendinizi takip edin duruma göre doktora gidin
Merve_kucuk TTKara yalancı sancı mı doğum sancısı mı ? Haftanız gelmiş yalancısı yok artık bunun ☺️ sağ salim kavuşun inşallah oğlunuza 🫠
1Ali Hayırla sağlıcakla kucağınıza alın, çok yüksek ihtimalle doğum başlamış artık bol bol çömelin ılık duş alın, kolay doğum için inşikak suresi var onu dinle ben çok etkisini gördüm 🌸
TTKara Çok teşekkür ederim hepinize Buraya yazdıktan sonra nişanım geldi Duş alıp hastaneye geldim uzun bir sancı sonrası çok şükür kavuştuk oğlumla