Hilal059 Herkese merhaba myom ile hamile kalanlar yazarsa çok sevinirim. 2 gündür azap çekiyorum resmen😢 Yerinden oynamış inanılmaz bir ağrım var. Lütfen myomu olanlar gelip bana bu ağrının kısa süreli olduğunu geçiceğini söylesin😢 17 haftalığım doğumda alınıcak inşallah ama gebelik dönemi hep mi böyle geçicek.
Zelis29 Hilal059 benimde miyomum var 12 haftalık hamileyim ama şimdiden dayanamakta zorlandığım acılar yaşıyorum
Salihaa16 @“Hilal059”#p34965573ben kist ile kalmıstım kızımda cok agrılarım oluyordu. Normal canım geciyor bi sekilde. Hatta dogumda cocukla birlikte kist ve tek yumurtalıgımı da aldılar benim
Hilal059 defnem_ 6 cm birtanesi diğeri 2 cm. Rahim duvarına gömülü dedi doktorum. Normal doğum yasak , zorunlu sezeryan dedi. Sezeryanda çocuğu aldıktan sonra alıcam dedi.
Hilal010 Zelis29 Benim de 13 ve 17 haftada ağrılarım oldu ilki inanılmaz bi ağrıydı ve kanamamda olmuştu.O haftalardan sonra bir daha olmadı şükür.okuduklarıma göre myom dejenerasyon ağrısıydı sanırım
Ezggnl defnem_ geçen hafta salıdan beri çekiyorum . Doktorum geçer veya geçmez demedi . Yatamıyorum , oruramıyorum , yürüyemiyorum . Oturduğum yerde ağrı çeke çeke hafiflediği sırada oturur pozisyonda uyuyorum . Umarım geçer .
defnem_ Ezggnl aynen bende öyleyim halen ve sancılarım cikiyo nst den miyom baskisindan dolayı dediler bilmiyorum ne olcak
ozgeaydin99 Benim de rahmin arkasında bağırsağıma doğruymuş. Myom kanlanmış, 3 gündür inanılmaz sağ kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum nolur geçecek diyin ya da şu iyi gelir dediğiniz bir şey önerin