Nurrrr10 38+1 haftalık hamileyim dün geceden beri kuyruk sokumumun hemen üstü o kdr ağrıyor ki bu sabah ta karnıma doğru vuruyor 10 dk da bir şiddetlenip bırakıyor doğum sancısı olabilir mi hemen hastaneye de gitmek istemiyorum
Aykut Nurrrr10 hemen gitmeyin hastaneye 5 dk düşerse ağrı o şekilde gitmesi öneririm takip et 5 dk bir gelip gidiyor ise o zaman git ağrını evde çek biraz daha kolay olur doğum
Delihatunnn Nurrrr10 askim evet sanci ama ilk dogumunsa 2 dakikaya dusmeden gitme ben ilk dogumumda bes dakikaya dustu diye gittim 16 saat suni sanci yedim ilk dogum yavas ilerleyen bisey siddetli bi adet sancisi gibi dusun giriyor kivrandiriyor birakiyor sonra tekrar.
Delihatunnn Nurrrr10 suyun gelmesi nisanin geldimi bunlarda onemli seyler muhtemelen dogum sancisi cekiyosun da sanci geldi diye hemen dogurmuyosun kendini yorma ılık duşa gir hatta acilman hizlansin istiyorsan legene ilik su koy otr gevsetiyor agrini hafifletiyor ve acilmayi kolaylastiriyor
Nurrrr10 Aykut Şuan 15 dk da bir oluyor ama rahimde kasılma vs yok sadece kuyruk sokumu bölgemde ağrı var inşallah doğum sancısı değildir bu hafta da bitsin istiyorum
Aykut Nurrrr10 korkmayın sakin olur ilk duş alın 5 dk bir gelip gider ise doğum sancısı olur yalancı sancı da korkutur sakin ve mutlu olduğunuz şeyleri yapıp kendinizi rahatlatın
heyymomm Delihatunnn bu aslında kişinin fizyolojik yapısına ve hamilelikte ne kadar yürüyüş spor falan. yaptığına da bağlı olabilir çünkü ben sancı gelince hastaneye gittim saat öğlene doğru 11 di ve öğleden sonra 2 buçukta oğlumu kucağıma almıştım. doktor bile bu ne hız demişti ama sürekli yürüyüş yapmama ve squat yapmama bağlıyorum ben bunu 🥰 yani belli de olmayabilir
Nurrrr10 Delihatunnn dayanamayıp gittim hastaneye 1 cm açıklık var dedi nst de 1 kez sancım çıktı eve gönderdiler doğum yakın mı olur acaba
Delihatunnn heyymomm valla cicegim ben hastanede kıvranirken ve dogsun artik dogmuyosa sezeryana alin diye yalvarirken basima gelen butun ebeler sabirla bana ayni seyi soylediler ilk dogum yavas ilerler sakin ol almadilar sezeryana iyiki de almamislar tabiki simdi duaciyim da ikici dogumda da cabucak gidiyo butun tanidiklarim doguma
heyymomm Delihatunnn doğrudur zaten bilinen bir gerçek ama tam tersi de olabiliyor bazen bunu belirtmek istedim benim de ilk doğumumdu saatler süreceğini sanmıştım ama hiç müdahalesiz çok hızlı ilerledi hatta hızlı ilerleyince epidural bile vermediler yalvarmama rağmen yavaşlar diye kişiye göre değişebilir diye ondan dedim herkese kolay doğumlarrrrr diliyorum 🩷
Delihatunnn heyymomm sen şansli olan kisimdasin demekki cicegim istisnalar kaideyi bozmuyor malesef 🥹😅
Delihatunnn Nurrrr10 bir iki gun daha surer mudahalesiz ama eger ugrasmak istemiyosan bol bol ilik suyun altina gir hem agrin hafifler hem acilman hizlanir hatta legene koy suyu biraz otur dikkat et evde dogurma sonra da 😅
Nurrrr10 Delihatunnn ama ben bu haftayı da bitirmek istiyorum o yüzden hızlandıracak bir şey yapmak istemiyorum hayırlısı olsun inşallah
Delihatunnn BusrAsil2019 butun tanidiklarimin ikinci dogumu daha kolay hatta akli ilk dogumuna gidenler az daha evde doguruyolardi ben daha ikinciye hamileyim kendim de tecrube edicem 😅