Bahar77777 Kızlar idrarımı yaparken belimin yan tarafı hemen leğen kemiğinin olduğu bölge inanılmaz ağrıyor sadece idrar yapıyorken oluyo bu neden olabilir ya sizce
babyiscoming_ Bahar77777 enfeksiyon olabilir haftanız daha erken çünkü bebeğin baskı yaptığıyla alakalı bir durum değildir diye düşünüyorum
isos11 Bahar77777 bnde yaşıyordum enfeksiyon dan olbliyor mutlaka gözük cnm ve bnce tek caresi bolll suuu
Baby_B Bahar77777 enfeksiyon o Tahlil yaptirin Tek kullanimlik antibiyotik veriyorlar Geciriyor Bol su ve c vitamjni tuketin
Bahar77777 babyiscoming_ napıcam hafta sonu girdi araya pazartesi kendi doktoruma gitsem geç olurmukii
babyiscoming_ Bahar77777 haftasonu boyunca bol su iç canım en az 4 lt, pazartesi de doktoruna görünürsün. Riske atamam bekleyemem dersen eğer Haftasonu Acile gidersende idrar testi yaptırabilirsin
Bahar77777 isos11 tamam canım çok sağol olmadı bi kadın doğum acile gideyim baksınlar ama işte alttan bakarlar diye korkuyorum bi yandan karından bakabilirler bence değilmi acilde