Doğum hikayeme gelecek olursakta (çünkü ben hep okurdum merak ederdim ) sabah uyandım herzamanki gibi hiç bir belirti olamadan o gün temizlik yaptım evde ve egzersiz yaptım youtube taki doğum egzersizi sonra artık günüm geldiği için eşimle ilişkiye girmeyi denemek istedim yani buda tetiklemiş olabilir çünkü ilk kez o gün denedik o yüzden yazıyorum. Sonra akşam 6 gibi evin kapılarını siliyim dedim eğil kalk falan derken birden bi sıcaklım geldi alt taraftan ıslaklık hisettim dedim noluyor idrar kaçırdımğımı sandım 😂 sonra 5 dk sonra bidaha 3-4 kere hafif hafif geldi dedim tamam bu su yanş herkeste bianda gelmiyomuş kızlar bu bilgiyi de vereyim :) sonra heöen hastaneye gittik suyum gelmiş gerçekten zaten gidene kadar da geliyodu. Açıklığıma baktılar 1 cm . Yatış yaptılar akşam olduğu için suni sancı vermeyeceklerini söylediler sadece yat dinlen kendini yorma dediler. Neyse bende yattım sancım yoktu o ana kadar. 12 gibi hafif sancılarım başladı 2 saatte bir nst alıyorlardı. Dayanılır bi sancıydı yarım saatte bir geliyordu. Neyse saatler ilerledikçe sancılarım sıklaştı 15 dk 10 dk derken sabaha karşı 5 dk da 1 e düştü ve şiddeti arttı . Sabah 9 gibi 3 cm açıklığım oldu sonra ben yürüyüş eğil kalk yapmaya başladım uzanmadım hiç . Ama tabi o anda bunları yapmak çok zor ama doğumu ne kadar hızlı başlatmak isterseniz de şart yani. Neyee işte çok uzattım kusura bakmayın sona geliyorum😂 11:40 gibi sancım artık fullendi tuvaletini tutamayacak gibi olursan söyle demişlerdi tam olarak ondan oldu alttan baktılar 9 cm oldu hemen doğum odasına aldılar ordada sancım geldikçe ıkınmamı söylediler aynı o şkeilde yaptım her sancım geldiğinde ıkındım ama sakın çığlık atarak değil zaten o anda ebeler tarif ediyor ona göre ıkınmanızı yaparsınız . 11 :50 de oğluşum dünyaya geldi yani doğum anı 5-10 dk sürdü. O anda herşey sancı falan geçip gitti gerçekten oğluşumu kucağıma verdiler müthiş bi andı . İşte böylee buda benim hikayem doğumu merak edenler için detay vererek anlattım yinede sorusu olan varsa cevaplayabilirim 😊