Herkese merhaba , 37+6 ile 8 Aralık gece 3.15 te suyum gelmeye başlamıştı ama sancım yoktı sadece akşamdan biraz karnım yalancı kasılmalar gibi oluyırdu . Eşimle kalktık sabah 7 ye kadar oyalandım çünkü normal istiyordum (ilk doğumum bu arada ) Pazar günü olduğu için dedim kesin sayılı ebe var doktor da yoktur diye 😀 neyse sonra gittik bakıldı alttan aşırı ama aşırı acıdı benim kız çok gençti ben bunla bağlıyorum çünkü başka ebeler de baktı Acı hissetmemiştim . 6 cm açıklığım varmış meğerse ben yine bir şey hissetmiyordum sabah doktor geldi bekleyevegiz dedi o gün yattım Nst de sancım yoktı çok azdı 40 filan ancaydı . Pazartesi günü sabah 7.30 da suni sancı verildi saat 10 gibi hissetmeye başladım evet canım yandı ahladım bagırdım ama gurbetteyim ya hani en çok annem olmadan annem oluşuma agladım 🥲 bir kav kez yürümeye çalıştım ama tansiyonum düşüyordu geri odaya geçtim derken saat tam 12.45 te kızım dogdu. Tanıdık ebeler vardı beni ikna etmeye çalışırken kafası görümçndü deyince inanmamıştım fotoğraf çekmişler birde 😀😀 ebeler ıkın dediği anda ıkındım sadece ve hani o kasılmayı hissediyorsunuz zaten bu yüzden dikişim az 4 içerde 3 dışarda . Tubaletten korkuyordum. O da sıvı ve kayısı boşadı yaptım blenderde çektim doktor ilaç da verdi şükğr bir problem olmadı ☺️rabbime şükürler olsun şimdi kızım uyuyor ben de onu izliyorum uykusuzum sarılık oldu emzirme için bi türlü tutsmıyorum vs vs ama böyle işte arkadaşlar her şey çok güzeldi . Ve o an duvarların kemiren beni değilmişim gibi acıyı sancıyı unuttum gerçekten ama gerçekten tek hatırladığım kızımı kucağıma verdikleri an 😍