afra119- Şimdi saat gece 2 ve ben hala uyandığım, çokta yorgunum ama uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl 😊
xJade afra119- saat başı tuvaletim geldiği için uyuyamıyorum bende 🥹🥹 uyandıktan sonra uyumak çok zor geliyor 🙂↕️
seyma0661 afra119- 26+5 mide yanmasından uyuyamadım biraz dolaşayım belki geçer dedim 🥺 ayrıca yatamıyorum belim ağrıyor
Moomtoobee Haftadayim benimde gece uykularım kaçıyor carpintim oluyo yatınca öksürük tutuyo anlamadım 🤔🤔
Esraern03 seyma0661 mide yanmasına süt bıraz iyi geliyor ama uyku sorunu gercekten çok kötü gec uyanıyoruz öğün saatini kaçırıyoruz gece de normal olarak acıktıgımız ıcın ılla birşeyler yıyoruz kılo alıyoruz gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
seyma0661 Esraern03 süt elma her şeyi yedim bugün rennine tablet yazdırmıştım da reçete geç gelince alamadım 🥲 gebelik şekerim de sınırda diyet yapıyorum mecburen dediğin gibi öğün kaçırmak kötü oluyor direkt şekeri etkiliyor
Starkmama21 afra119- 25+4 bende asla uyuyamıyorum hep böyleyim midem ağrıyor bide grip oldum üstüne hiç iyi değilim