Fraublt-31111 Cettochahubas Memnun musun canım bende gebelik öncesi femibion kullandım kaç ay sonra ara verdim şimdi test yaptım ikinci silik çıktı tekrar almak istiyorum
HiravEmir Fraublt-31111 Fraublt-31111 bana bir tane önerdi doktor bitirdim sonra femibion aldım eczaneden
Fraublt-31111 HiravEmir Evet femibon bende kullandım sıfır olanı şimdi gebelik için daha vitamin içerikli olanı istiyorum
Cettochahubas Fraublt-31111 bu arada doktorum bana femibion 1 i kullan gebelik düşünüyorsan demişti bilgi olsun :)
Cettochahubas Fraublt-31111 memnunum içimi kolay beni rahatsız etmedi içeriği baya zengindi şu anda da kullanıyorum planlı gebelik istiyoruz o yüzden başladım
denizin__annesii Fraublt-31111 Femibion du galiba tam hatırlamıyorum ismini onu kulandim çok az kulandim ama mide bulantısı yüzünden
denizin__annesii Fraublt-31111 Femibion du galiba tam hatırlamıyorum ismini onu kulandim çok az kulandim ama mide bulantısı yüzünden
anneoluyorumm13 Fraublt-31111 merhaba ben solgarın folik asitini kullanıyorum birde ocean ın mumy diye omega3 lü multivitamini var bulantılarım bitince mumy i içmeye başlayacağım