huysuz__ meryemefem bu haftalarda yeni oluşuyor nubu canım, uzak çekmiş görünmüyo, 11-14 haftaları arasında belirgin oluyo, o zaman bakalım 😊
Cagla46 huysuz__  12 haftalık tahminde bulunur musunuz 🌸
Aysenur222 huysuz__ canım iki tane paylaştım bak açılıyormu bilmiyorum görsel beceremdim pek attıklarım 9 hafta ama ya şuan 10+4 daha gitmedim yeni gittim diye
aysegul2812 Srpll_56 14.hafta da erkek 17. Hafta da kız dendi 21. Hafta detaylı ultrason da kesin kız olduğunu öğrendik 😊
Srpll_56 aysegul2812 erkek denildiğinde emin olarak mı söyledi 17. Haftada kız denildiğinde net miydi peki
aysegul2812 Srpll_56 erkek dendiğinde bak pipisi falan diye ekranda göstermişti doktor sonra gittiğimizde de pipi bi anda kayboldu bacak arası boştu kordon bazen öyle gözükebiliyor dendi biz emin olmak adına detaylı ya kadar beklemiştik alışveriş falan yapmamıştık
Srpll_56 Elis27 özelde ki 4. Ayda kesin erkek dedi 18. Haftada devlet hastanesinde ki doktor net diyemem kız diyorum dedi
huysuz__ Aysenur222 gördüm haftası küçük daha, şimdilik kız gibi duruyo ama nubtaki çıkıntı 11-14 haftaları daha iyi görülüyor bekle bence
Aysenur222 huysuz__ peki canım instagramda sayfalar var ya aynı teori ile bakıyoz diyolar 7 9 haftaları kesin biliriz diyolar sence doğruluk payı varmı yada dedin haftaları beklemek daha saglıklımı