Emellll67 Kizlar 10 gün önce serkulaj amaliyati oldum sonta takildi ilki amaliyat oldugum gün ikincisi dün takildi ama ben çisimi altima yapiyorum 3 gundur altima yaptiğim anlayamiyorum kalkarken altim.islaniyo bebeğin suyuda degil bebeğin suyu olsaydi biterdi idrar kokuyo birde doktorum turnosol pedlede bakti sorun yok ama ben niye çis yapiyorum sontadan kaynakli olabilirmi boyle durum başina gelen varmi
Ckyert Emellll67 sonda şu an yok anladığım kadarıyla sıkıntı olabilir aslında bi doktora sormakta fayda var durup dururken neden öyle bir şey olsun ki geçer insallah
YagmurDaskn Emellll67 doktor bi sıkıntı görmediyse yoktur inşallah bir şeyiniz. Ama benim eltim de altına yapıyor kaçırıyor sanıyormuş meğerse suyu yavaş yavaş geliyormuş
Emellll67 YagmurDaskn bebeğin suyu olsaydi biderdi birde su bildiğim kadariyla şefaf dup duru oluyomuş ve bi anda geliyomuş benim ole degil iste bildigin sap sari geliyo idrar oldugu belli
YagmurDaskn Emellll67 Yok bebeğin suyu da bi anda gelmiyor bazılarında. Ama seniki idrarsa tutamıyorsan tedavi olana kadar ped kullan