Alisde doğum hormonel bir durumdur ve bahsettiğiniz şeyler için de vücudun belli düzende olması gerekir. Şimdi her durum söz konusu insanlar için. Ama bu yine de bilimsel açıdan doğruları değiştirmiyor. Ben uzmanlarn dediklerini söylüyorum sen etrafinda gördüğün ihtimalleri söylüyorsun. Bu ihtimalleri bizler de biliyoruz ancak genele yaydigimizda durum tamamen o şekilde değil. En başta rahmin kendini toplaması bile normal doğum sonrası daha rahat olduğu kesinleşmiş durumken ama yan komşum normal doğdu toparlanmadi, ablam sezeryan oldu hemen toparlandı vs gibi örnekler doğruyu değiştirmiyor. Elbette ki öyle ornekler olacak, her vücut farklı çünkü ama o erken toparlayan kişi normal doğum yapsaydı çok daha erken toparlayacakti belki(?) Her bir sanci vücudu bebeğin gelişine hazırlar. Sancı dediğimiz şey de hormoneldir zaten. Kaslarn hormon ile kasılması olayıdır. Ben bilimsel araştırmaları yapılmış uzmanlardan edindiğim bilgiyi sundum, komşunuzun sezeryan sonrası sütünün çok gelmesi fikrimi değiştirmeyecek, onda geçerli olmayan durum bizde de geçerli olmauacak diye bir şey yok çünkü. İyi günler. Ha bu arada bahsettiğim şey henüz sancı vs hiçbir şey yokken yapılmış planlı sezeryan, bu detayı kaçırmadıniz diye umuyorum.