zlemceylan Kızlar bir şey daha sormak istiyorum 😍 8. Haftama giriyorum ama dün ve bugün böyle bir belirtim yok gibi 🙄 normalde böyle kasık bölgem ağrır gibi, mide bulantım vardı. Bugün çok şükür o da yok. Sizlerde durum nasıl 🥹
Burnosunn_annesi zlemceylan merak etme canım ara ara oluyo ilk geldiğimde bunun için cok doktora gittim 😅 şimdide oluyo hatta gecen 8. Haftada bulantı için ilaç da kullanıyordum acaba ondan dolayı mı yok diye düşündüm ilacı kullanmadım o gün mahvoldum yani belirti çok varmış 🤭
Burnosunn_annesi zlemceylan tabi sen yine durumuna bak çok uzadıysa görünürsün şüphe ediyorsan için rahat olsun☺️
Zarifokur zlemceylan ah canım ne güzel işte yok her zaman olmaya bilir yarın da bak bakalım olacak mı? Belki erken geçmiştir
busrax_ zlemceylan bende 7+5 haftalığım. benimde bazen tiksinme bulantı oluyor bazen geçiyor. yorgun hissediyorum bazen dinç. normal sanırım böyle dalgalı gitmesi
zlemceylan Burnosunn_annesi benimde kaç günden beri doğru düzgün bir şey yiyemiyordum. Bugün çok şükür iyiyim yiyebildim bir şeyler. Ama böyle bugün ne bileyim bir belirti yokmuş gibi. Bazen hafiften bel ağrısı, kasık ağrısı oluyor gibi hissediyordum. Daha yeni olduğu için insan ister istemez düşünüyor 🥰🥹
zlemceylan Burnosunn_annesi daha geçen hafta gittim iyiydi çok şükür her şey sadece kanama alanım varmıştı. Evde dinlendin bir işde yapmadım evde açıkçası. Ama bugün vücudumu dinlediğimde böyle daha rahat sanki hamile değilmişim gibi hissettim. 🙈 İnsan acaba mı diye düşünmüyor değil 🥰 bakalım yarın nasıl geçecek
zlemceylan Zarifokur ayy o mide bulantısını yaşamamayı tercih ederim. Kasık ağrısı, bel ağrısı bir şekilde oluyor da. Benim bir de tansiyonum da düşüyor elim ayağım titremeye başlıyor. 😌 Ama bir anda da kesilince insan acaba mı diye düşünüyor. 🥹
Anneyimmmben Zarifokur merhaba siz nerelisiniz acaba , benim arkadaşımla aynı isme sahipsiniz emin olamadım aynı kişi mi acaba😂
dygsss zlemceylan merak etmeyin belirtiler bi geliyor bi gidiyor 14 haftalık oldum bulantılarım azaldı ama bi gün var bi gün yok 🤣 bi gün çok iyiyim bi gün tansiyonum düşmüş oluyor
Burnosunn_annesi zlemceylan maşallah inşallah hep daha güzel geçer benimde kahverengi lekelenme birkaç gün önce iğneye başladım 5 tane bitene kadar progestan ilaca devam ediyorum bakalım bitti ama dinlemek su içmek gerekiyor her gebelik ayrı tecrübe oluyo🥲
zlemceylan dygsss daha yeni olduğu için insan ister istemez telaşlanıyor 🥹 sevindim böyle yazdığınıza şu an 😍
dygsss zlemceylan sizi çok iyi anlıyorum insan bazen bulantısı olunca bile seviniyor bende hala hamile gibi hissetmiyorum 😄 ama karnımda bişey var eğilince falan artık belli ediyor kendini sertlik oluyor
zlemceylan dygsss evet gerçekten tam da dediğiniz gibi bazen mide bulantısına bile sevinebiliyor. Ayy inşallah bende o zamanları görürüm sağlıcakla 🥰 Şu an kilo alımım yok. Tam tersine 1 kg vermişim bile
dygsss zlemceylan bende hala hiç almadım bulantı kusma olunca veriliyomuş ilk aylarda sonradan alcaz merak etmeyin ☺️ görürsünüz inşallah zaman çok hızlıı ☺️🙏🏼
zlemceylan dygsss aaa maşallah haftanıza göre gerçekten kilo almamanız gerçekten tebrik ederim. Darısı bana inşallaahh 😍🫶🏻 Hamilelik sürecini inşallah kolayca atlatırız 🙏🏼
zlemceylan Burnosunn_annesi evet gerçekten öyle benimde kanamam olmuştu az bir şey. Bende progestan fitil olarak kullanıyorum. Bol su tüketmek gerekiyormuş bir de. Kahverengi lekelenmede de korkmayın bu arada 😍
Dilos6 11 haftalığım aşırı koku hassasiyetim var kokular rahatsız ediyor mide bulantım geçmedi sadece hafifledi. Çoğu sevdiğim yiyeceği yemek istemiyorum iştahım da normalde çok ama hamilelik dönemi iştahım azaldı.
zlemceylan Dilos6 benimde genelde hep öyle oluyordu ama demek ki gün gün farkediyor. Şu an daha iyi misiniz peki
dygsss zlemceylan inşllah aslında yiyorum da 49 kiloyum ama bebeğim önden gidiyor haftasına göre bebeğe kilo aldırcak şeyler yiyorum kendime değil de o yüzden sanırım
zlemceylan dygsss aaa kilonuzda zayıfmışsınız aslında. Neler beslendiniz demek ki kendinize kilo olmamış
Burnosunn_annesi zlemceylan evet mide bulantısından çok tüketemiyorum ama İnşallah atlatacaz bebişlerimizi kucağımıza alınca unutacağız her şeyi Allah’ın izniyle 🤲🏻😍
Dilos6 zlemceylan Hâlâ var ama şöyle mesela cips çok severdim hamilelikten sonra tiksindim ya da çikolatadan bunun gibi aslında genelde sağlıksız olan her şey tiksindirdi ve yemek istemiyorum. Mide bulantılarım azaldı şu anda sadece tiksindiğim şeyleri görürsem ya da düşünürsem midem kalkıyor
dygsss zlemceylan yeyip yeyip kilo almıyorum vücut olarak iyiym aslında toplu gözüküyorum 🤣 muz yumurta mantar avokado yiyorum ve kaşar peynirini çok yiyorum bebeğe kilo aldırıyor tabi tatlı falanda abartıyorum şekerim çıkacak gibi geliyor 🙈 kefir falanda tüketiyorum ceviz çiğ badem fındık birde folik asit hala kullanıyorum profilime bakın bebeğimi ikidir amuda kalkmış olarak ğörüyorum ultrasonda yediğim şeylerden mi bilmiyorum 🤣☺️