Susu45 Ben bu çarşamba doktora gittim cinsiyeti öğreniriz diye gittik 13+4tüm gittiğimde yani net bir şey söyleyemem 7 ocakta gelin dedi biz merak ediyoruz haftaya cuma gitsem 14 geçmiş olacak neredeyse sizce net bir şey o zaman söyleyebilir mi
Bahartekinsoyy Susu45 benim de 14 de belli olmuştu tam emin değillerdi erkek olabilir demişti öyle de oldu
Susu45 Bahartekinsoyy bizim de kız dediler ama net değil fikrini söyledi doktor eşimle bizde merak ediyoruz ilk çocuğumuz biraz heyecanlıyız etrafımızda herkes gidin dedi bir daha hem tarama testi sonuçları için arayın konuşalım demişti yüz yüze görüşmüş oluruz diye düşündük
DryStr @Susu45 yani bu bebeişin pozisyonuna bağlı annesi benim ilk gebeliğimde kızım 5.5 aya kadar göndermedi ne yaptıysa kıpırdadı hep sırtını döndü kapadı elleriyle 🤣 ama şimdi 31+2 haftalık gebeyim bunda 12. Haftada pipisi çok net belliydi doktor yüksek ihtimal erkek yine ilerleyen haftalarda bakarız dedi ki dediği gibi erkek cinsiyetimiz😊
Susu45 DryStr ya evet erkek olsaydı kesin pipisini görürdünüz diyor ama bazıları da kız dediler ama erkek çıktı diyende oluyor yani ilk kıyafetini bari almak istemiştik ama onu da yapamadık 🥲
DryStr @Susu45 evet evet yanılmada oluyor eşimin bebeğine 9 ay erkek dediler herşeyi aldılar doğumda hemşire bi geldi bebek kız herkes şok karıştı kesin dediler ama kuzenimiz hemşire doğuma girmişti de herkes öyle rahatladı😂
Susu45 DryStr ayyy ben de şok geçiririm herhalde çok var ama hayırlısı artık neyse o olsun diyelim ümitlenmemeye çalışıyorum ne olacağı belli olmuyor
Yenigebes Susu45 doktorum 12. Haftada %100 erkek demişti çok şaşırmıştım bu kadar erken söyledi diye bence başka bir doktora görünmeni de tavsiye ederim