Nklcilis Oğlum mart ayına denk geliyor. Nasıl alışverişler yaptınız 2. Olduğu için çoğu eşyamız var ama diğer oğlumda nisanda doğmuştu ona kalın kalın tulumlar falan almamıştım almalı mıyım?
Eliffyamann Nklcilis daha başlamadım alışverişe ama kalın şeyler almayi düşünmüyorum, kırkı çıkana kadar aşıdir bazen hava almak icin falan çıkılır onda da ilk bebeğimden kalan pelus kundak var, sonrasi hava isinir zaten, ince tulumlar alt üstler yeter gibi
mcansu Nklcilis oğlum aralıkta doğmuştu şimdi kızım Mart’ta doğacak nasipse 2-3 uzun kollu zıbın gerisi kısa kollu zıbın aldım. Aldığım kıyafetler çok kalın değil mevsimlik uzun kollu şeyler. Astronot peluş tarzı bişi alıcam çok kalın şeyler almayı düşünmüyorum
Nklcilis Bende öyle düşünüp sadece 5 6 tane alt üst aldım bişey almadım yeter diye düşünüyorum zaten 2 çocukla ilk başlarda nereye çıkıcam hep evde olurum heralde. Ee hazır mısınız iki çocuklu hayata kaç yaşındalar siiznkiler
seyma0661 Nklcilis bende sizin gibi düşünüyorum ilk gebeliğim ve gurbetteyim en fazla eltimle kayınvalideme 1-2 de arkadaşım var onlara gidip geliyoruz. Arabamız yok ama kp sağolsun lazım olunca veriyor. Sadece bitane peluş tulum aldım hastaneye filan götürürken giydirirm diye onun dışında uzun kollu pijama tulum vs aldım fazla da almadım çevreden gelir diye
mcansu Nklcilis 😁🤪 hazırım sanırım 😅 oğlum yeni 3 yaşına girdi kendimi toplar toplamaz atarım ben dışarı çık durmam evde 😅 havalar ısındıkça iyice dışarlarda oluruz
Nklcilis mcansu bende görüyorum peluş tulumları da işte acaba gereksiz mi diye kendimi durduruyorum . Aslında oğlum nisanda doğmuştu ve havalarda soğuktu baya biz hep kalorifer açıyoduk o zamanlar. Mart bide yani düşünüyoeum 2 3 aylık olunca hava ısınacak
Nklcilis mcansu benim oğlum 20 aylık olcak bugün böğüre böğüre ağladım bebeğimde 26 haftalık . Hastayım çok kötü ve onunla ilgilenirken sabrım bitti bağırdım nasıl bakıcam ben iki tane olunca diye çok kötü oldum
mcansu Nklcilis yok yok öyle düşünme her zaman elimizden geleni yapıyoruz bizde insanız hem Allah kolaylığını verir