Tazeanne123456 Harika_talip 32. Haftadayım hala aktif kullanıyorum doğuma kadar da kullanırım göbeğim direksiyona değmeği sürece 😄
sb17 Harika_talip 34. haftada kullandığımı hatırlıyorum ben, karnınız sorun yaratmıyorsa, kendinizi rahat hissediyorsanı, dikkatli şekilde kullanabilirsiniz bence
Seref Doğum yaptığım gün bile araç kullanıyordum. Tavsiye etmem tabi ama en azından doğuma giderken kullanmadım 🥲
Arica-06 Ben son üç haftaya kadar kullandım son üç haftada i doğum iznine ayrıldığımdan çok dışarı çıkmadım hazırlık yapmıştım
b-bg Harika_talip ben ilk aylar kullandım sadece sonra başım çok dönüyordu gözüm kararıyodu kansızlıktan cesaret edemedim 37yi dolduruyorum 5 aydır falan kullammamışımdır unuttum mu acaba 🙂↕️
Guzelanne56 Harika_talip rısklı gebelıgım çok ozledım araba kullanmayı öğrendigımden berı sağ koltuga zor bındım, fıldır fıldır gezerdım kanayan yarama bastın😁 Arkadaşım doguma kadar kullandı
Larraa Harika_talip 26+5 şu an hiç sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Gebelik ilerledikçe karnım büyüyüp buna engel olurmu bilmiyorum ama kullanabildiğim yere kadar kullanırım ☺️
payidar 36 haftalığım geçen hafta araba kullanmak hiç keyf vermedi. Çok zorlandım sanırım doğum yapana kadar kullanmam artık beni çok zorladı rahat hareket edememek 🤭