Minikinannesiii Hanımlar 15. Haftadayiz doktor %90 erkek dedi iki erkekten sonra gönlümdn geçen kızdı öncelikli dileğim sağlıklı olması ama yüzde 10 Luk kız umuduna tutunmalimiyim böyle durumda olup değişen varmı cinsiyeti
Gulcan0643 Minikinannesiii sizi üzmek istemiyorum Allah öncelikle size hayırlı olanı versin fakat erkekte pek değişme olmuyor
Songulsevk Minikinannesiii benimde 2 kızım var bugün galiba bi kız daha geliyor dedi 12. Haftam bu arada bende erkek olsun diyordum ama nasip ☺️
58ee Minikinannesiii bende 15 haftalıkken özelde kız dedi bacak arası boştu 2 3 gün sonra devlete gittim%90 erkek dedi çıkıntı felan da göstermedi size gösterildi mi
Rumeysaecriin Songulsevk canım 12. Hafta genelde yanılıyor bende de öyle oldu kız dedi doktor yüzde 80 sonra 15+5 te gittim pipisi çok net göründü 🥰
Ebru1410 Benimde 14 haftalık %60 erkek dedi 18 haftalık gittim kız dedi şimdi bnde araftayım değişir mi bir daha diye detaylıyı bekliyorum ☺️
Balllimmm Rumeysaecriin 12. Haftada kesin kizmi denmişti banada 16. Haftada kız dediler ama ben şüpheleniyorum erkek hissediyorum en başından beri
Ceylannn36 @Rumeysaecriin Bende bugün kontrole gittim %85 kız dedi Şuan 15+3deyiz değişirmi sizce Benimde kalbimden erkek geçiyor
Balllimmm Ceylannn36 Ceylannn36 banada 16. Haftadda kız dendi başka bir doktora gittim o hiç göremiyorum ne erkek ne kız diyebilirim dedi. Önümüzdeki hafta detayliya giricem ama benimde hamileligimi ogrendigimden beri hep erkek hissetim. Hala supheleniyorum. Bakalım detaylıca net ogrenicez
Rumeysaecriin Ceylannn36 valla canım ben erkek olduğunu net hissediyordum ve gerçekten anne hissediyorsa çıkıyor buna çok eminim doktorum muhteşem bir kadın yani sonsuz güvenirim o bile 12 de bilemedi ki cihazları filan son sistem olmasına rağmen kız tahmini yaptı ama gerçekten çıkıntısı dümdüz ve 3 çizgi netti diğer kontrolde kız duyacağım sandım ama direk bakıp erkekmiş diye bağırdı 😅😅
Balllimmm Minikinannesiii kız bebeklerde yanılma payı olabiliyor. Erkek bebeklerin testisi geç indiginden dolayı ama erkek denmişse sanırım doğrudur. 🫠
Senasude Balllimmm teyzeme doğumuna kadar erken denildi. Doğumdan bi cıktı kızın oldu dediler ve doktoru doçentti yanılma ihtimali imkansız deniliyordu.
Rumeysaecriin Balllimmm bebeğim 16. Hafta için bişey diyemem 13. hafta cinsiyet netleşir diyorlar 16 hele erkeği görmek için çok yeterli bir zaman ☺️
Ceylannn36 @Balllimmm Bana 1ay sonra detaylı dedi bakalım hayırlısı olsun Ama insanın içine doğuyor yani inşallah kalbimizden geçen olur🥰🙏🏻
Balllimmm Ceylannn36 Rabbim önce sağlık versin tabi ama kalbinden geçene alışıyor insan bı beklentiye giriyor istemsizce
Minikinannesiii Bende haftaya tekrar gidecem içimden hep Allah’ım verdiğine razıyım ama bu defa kız müjdesi nasip et diyorum da bi yandan da vicdan azabı çekiyorum niye böyle düşünüyorum diye Rabb’im sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize