Kızlar şuan 35+5 günlüğüm ama bebeğimin gelişimi iki hafta ilerde olduğunu söyledi doktorum hep bana (2 hafta önce gittim) bebeğim 35 haftalık ben 32 haftalıktım Pazartesi günü doktoruma gidicem kontrole ama o zaman bebek 37 oluyor heralde ve benim yalancı sancılarım başladı uzun süredir iki üç haftadır fazlasıyla can yakıyor ikinci gebeliğim bu arada ilkini hiç hatırlamıyorum suni sancı ile doğum yaptığım için özellikle sol kasik ile bacağımın birleştiği yerde çok fazla bir kramp ve ağrı oluyor özellikle ayağa kalkınca yürüyünce bu artıyor kramp gibi giriyor ve gidiyor birde yalancı sancılarım başladı bu kramplarin sebebi biri bebeğin kanala girmesi diyor birileri magnezyum eksikliği diyor kafam karıştı çok fazla 22 aylık oğlumda var onunlada ilgileniyorum ondan sebep dinleyemiyorum doğru dürüst özel bölgemde assagiya doğru bir baskı ağrı oluyor bunlar doğumun yakın zamanda olduğunu mu belirliyor şimdi dünde kayınvalidem ve eltim bana gelmişti karnımın assagida olduğunu benim cumartesi günü (yarın) çıkarmayacagımı söylüyordu ama ben öyle düşünmüyorum daha erken değil mi acaba bebek ilerde diye mi bu şekilde sancılarım başladı aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba lütfen kusura bakmayın uzun oldu biraz